Waar kun je de podcast ‘Goed Verhaal’ met Alexander Klöpping luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘Goed Verhaal’ met Alexander Klöpping luisteren kunnen. De host neemt je hierin elke week op grappige, spannende, boeiende, mooie of ontroerende wijze mee naar een verhaal dat écht verteld moet worden. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Goed Verhaal’ met Alexander Klöpping luisteren?

Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld. Daar maakt tevens Goed Verhaal met Alexander Klöpping als fonkelnieuwe Original onderdeel van uit. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar Goed Verhaal kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar Goed Verhaal bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle afleveringen van deze podcast luisteren. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar de podcast Goed Verhaal met Alexander Klöpping.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts kun je geen afleveringen van deze productie vinden.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens niet Goed Verhaal.

Verhaal en beelden van de podcast ‘Goed Verhaal’

In de podcast-serie Goed Verhaal neemt Alexander Klöpping je wekelijks mee in een verhaal dat absoluut verteld moet worden. Omdat het zo spannend, grappig, boeiend, ontroerend of mooi is. Elke aflevering is in handen van een andere talentvolle podcastmaker, die vorm net zo belangrijk vindt als inhoud. Laat je meevoeren en houd je oren gespitst.

Streaming informatie over de podcast

TitelGoed Verhaal
Jaar2022-
SoortPodcast
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategoriePersoonlijke verhalen & gesprekken, Entertainment
PresentatorenAlexander Klöpping

Synopsis: Podimo