Splinternieuwe blockbuster Godzilla vs. Kong (2021) is vanaf nu te zien op Pathé Thuis

Godzilla vs. Kong is één van dé kijkcijferkanonnen van 2021! Het budget van $155 miljoen is op het moment van schrijven al verdrievoudigd in inkomsten tot ruim $465 miljoen. De release in de Nederlandse bioscoop heeft even op zich moeten laten wachten, maar nog geen 2 maanden later zal de wereldwijde hitfilm in Nederland in thuispremière gaan. Vanaf 2 augustus 2021 kun je de de strijd tussen Godzilla en Kong namelijk streamen bij Pathé Thuis.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Godzilla vs. Kong (film, 2021) is vanaf 2 augustus 2021 te zien bij Pathé Thuis

Twee legendes ontmoeten elkaar in het nieuwste bombastische kijkcijferkanon van Warner Bros. Wat betreft de titel Godzilla vs. Kong spreken de hoofdrollen dan ook behoorlijk voor zich. Op de laatste dag van maart 2021 werd de film in de Verenigde Staten al gelanceerd, maar in Nederland moesten we door de sluiting van de bioscopen wachten tot 17 juni om de film te kunnen bekijken.

Nu, slechts 1.5 maand later, wordt Godzilla vs. Kong gelanceerd in ’thuispremière’ bij Pathé Thuis als zogeheten premium-film. Vanaf 2 augustus 2021 is de film te huren bij de TVOD-streamingdienst. Vervolgens zal de titanenstrijd vanaf 15 september te koop zijn op de streamingdienst en vanaf 29 september te huur zijn tegen het gereduceerde (reguliere) huurtarief. Hieronder vind je waar hij over gaat en kun je alvast de trailer bekijken om in de stemming te komen.

Verhaal, details en trailer van Godzilla vs. Kong (2021)

Godzilla is op oorlogspad en niks lijkt hem te kunnen stoppen. Er is maar één optie om de wereld te redden: Kong. Wat heeft Godzilla tot waanzin gedreven? En nog belangrijker, welke titaan zal de gruwelijke strijd winnen?

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Sci-Fi, Thriller
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: Adam Wingard
Schrijvers: Eric Pearson, Max Borenstein, Terry Rossio
Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis

Meer nieuwe films op Pathé Thuis in augustus

Sinds de heropening van de bioscopen na de lange sluiting door de coronacrisis, blijken er ook flink wat titels te zijn die snel op Pathé Thuis verschijnen. Zo werden we de afgelopen maand nog verblijd met de thuispremière van Tom & Jerry, The Conjuring: The Devil Made Me Do It en Out of Death en staan de eerste toptitels voor augustus al in de wachtrij.

Naast de lancering van Godzilla vs. Kong op 2 augustus staan namelijk op de planning ook al titels als de Marvel-film Black Widow (10 augustus) , de biografische dramafilm Ammonite (5 augustus) met Kate Winslet en de spannende horrorfilm Come Play (9 augustus). Een volledig overzicht vind je in de lijst met nieuwe films op Pathé Thuis in augustus 2021.