Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Godzilla vs. Kong online kijken kunnen. Deze rammend populaire kaskraker heeft te maken met veel uitstel door de Coronacrisis, maar lijkt ongekend populair te worden door de clash tussen mogelijk de twee sterkste wezens uit de filmgeschiedenis. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Godzilla vs. Kong online kijken?

Bioscoop: Deze titel is binnenkort enkel nog in de bioscoop te zien. De lancering is op 25 maart 2021.

▶️ Pathé Thuis: Deze titel is direct na de lancering op video on demand te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

▶️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen na de release. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Verhaal van Godzilla vs. Kong (2021)

Legendes botsen wanneer Godzilla en Kong, de twee machtigste natuurkrachten, op het witte doek met elkaar in strijd komen in een spectaculair gevecht voor de eeuwigheid. Een eskader begint aan een gevaarlijke missie in onbekend terrein, waarbij ze aanwijzingen vinden over de oorsprong van de Titanen en het overleven van de mensheid. Een samenzwering dreigt de wezens, zowel de goede als de slechte, voor altijd van de aardbodem te vegen.

GODZILLA VS KONG Trailer (2021) Monster Movie

Streaming informatie over de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Sci-Fi, Thriller
Duur: NTB
Regisseur: Adam Wingard
Schrijvers: Eric PearsonMax BorensteinTerry Rossio
Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.