Waar kan ik de film Godzilla vs. Kong (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Godzilla vs. Kong online kijken kunnen. Deze rammend populaire kaskraker heeft te maken met veel uitstel door de coronacrisis, maar lijkt ongekend populair te worden door de clash tussen mogelijk de twee sterkste wezens uit de filmgeschiedenis. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je Godzilla vs. Kong online kijken?

✅ HBO Max: Ga nu naar Godzilla vs. Kong bij HBO Max in Nederland. De film is er direct sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

✅ Pathé Thuis: Vanaf 2 augustus 2021 is de film bij deze streamingdienst te bekijken. Ga direct naar Godzilla vs. Kong op Pathé Thuis.

Vervolgens zal de titanenstrijd vanaf 15 september te koop zijn op de streamingdienst en vanaf 29 september te huur zijn tegen het gereduceerde (reguliere) huurtarief. Hieronder vind je waar hij over gaat en kun je alvast de trailer bekijken om in de stemming te komen.

Verhaal van Godzilla vs. Kong (2021)

Legendes botsen wanneer Godzilla en Kong, de twee machtigste natuurkrachten, op het witte doek met elkaar in strijd komen in een spectaculair gevecht voor de eeuwigheid. Een eskader begint aan een gevaarlijke missie in onbekend terrein, waarbij ze aanwijzingen vinden over de oorsprong van de Titanen en het overleven van de mensheid. Een samenzwering dreigt de wezens, zowel de goede als de slechte, voor altijd van de aardbodem te vegen.

GODZILLA VS KONG Trailer (2021) Monster Movie

Streaming informatie over de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Sci-Fi, Thriller
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: Adam Wingard
Schrijvers: Eric Pearson, Max Borenstein, Terry Rossio
Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.