Komt de film Godzilla vs. Kong (2021) op Netflix?

Godzilla vs. Kong is één van de meest populaire films van 2021 met een budget van $155 miljoen dat op het moment van schrijven al verdrievoudigd is in inkomsten tot ruim $465 miljoen. De release in de Nederlandse bioscoop heeft even op zich moeten laten wachten, maar nog geen 2 maanden later zal de wereldwijde hitfilm in Nederland in thuispremière gaan. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de film Godzilla vs. Kong (2021) op Netflix?

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Staat de film Godzilla vs. Kong uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Pathé Thuis: Vanaf 2 augustus 2021 is de film bij deze streamingdienst te bekijken. Ga direct naar Godzilla vs. Kong op Pathé Thuis.

Vervolgens zal de titanenstrijd vanaf 15 september te koop zijn op de streamingdienst en vanaf 29 september te huur zijn tegen het gereduceerde (reguliere) huurtarief. Hieronder vind je waar hij over gaat en kun je alvast de trailer bekijken om in de stemming te komen.

Verhaal, details en trailer van Godzilla vs. Kong (2021)

Godzilla is op oorlogspad en niks lijkt hem te kunnen stoppen. Er is maar één optie om de wereld te redden: Kong. Wat heeft Godzilla tot waanzin gedreven? En nog belangrijker, welke titaan zal de gruwelijke strijd winnen?

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Sci-Fi, Thriller
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: Adam Wingard
Schrijvers: Eric Pearson, Max Borenstein, Terry Rossio
Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis