Godzilla: The Planet Eater (2018) | Nieuw op Netflix vandaag

Vandaag is Godzilla: The Planet Eater (2018) nieuw op Netflix. De gloednieuwe film kwam pas in 2018 uit en is nu al te zien op Netflix Nederland.

Godzilla: The Planet Eater (2018) Netflix

Het nieuwe verhaal volgt de heldendaden van het Monarch agentschap. De leden van Monarch moeten zich wapenen tegen een lading monsters met godenkrachten, waaronder de machtige Godzilla. Godzilla ligt in strijd met Mothra, Rodan en zijn aartsvijand, de driekoppige King Ghidorah. Wanneer deze oude superwezens, waarvan werd gedacht dat het enkel mythes waren, weer de macht te boven komen zoeken ze allen naar oppermacht. Dat zorgt ervoor dat het voortbestaan van de mensheid ernstig in gevaar wordt gebracht.

Godzilla: The Planet Eater (2018) is vanaf vandaag, woensdag 9 januari 2019, te zien op streamingdienst Netflix in Nederland.

Godzilla: The Planet Eater (2018) Trailer

Netflix Aanbod

Nu je weet dat Godzilla: The Planet Eater (2018) Netflix aanbod is ben je misschien ook op zoek je naar het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland. Klik dan hier! Alleen benieuwd naar het Netflix aanbod? Klik dan hier!