Kijkers lovend over ‘Godzilla Minus One’ op Netflix: “Meesterwerk”

Afgelopen week is de monsterfilm Godzilla Minus One op Netflix verschenen. De film neemt ons mee naar een Japan dat verscheurd is door oorlog… en dan ook nog eens last krijgt van het reusachtige monster. Volgens kijkers is dit een absolute aanrader.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Godzilla Minus One’ staat nu op Netflix

Netflix trakteerde je dit weekend op de film Godzilla Minus One. In deze film is Japan in de Tweede Wereldoorlog verwoest door Amerikaanse atoombommen. We volgen een piloot die op het eiland Odo terechtgekomen is, aanvankelijk voor zijn rust, maar die wordt verstoord als Godzilla de aanval inzet…

Godzilla Minus One verscheen afgelopen winter op het witte doek. Dat het een goede film was, werd al duidelijk tijdens de Oscar-uitreikingen van 2024, want toen werd er een beeldje in de wacht gesleept voor ‘Best Visual Effects’. Ook kijkers zijn dus erg enthousiast over de film.

→ Meer van het monster zien? Bekijk direct Godzilla-films 🎥

Filmliefhebbers zijn lovend over ‘Godzilla Minus One’

Sinds kort kijk je op Netflix naar de monsterfilm en dat wordt massaal gedaan. Veel kijkers zijn ontzettend lovend over Godzilla Minus One, dat volgens hen zelfs met een klein budget beter is dan de Amerikaanse versies. Zo wordt dit deel afgezet tegen Godzilla x Kong: The New Empire en een stuk beter bevonden. Kijkers noemen het zelfs “de beste Godzilla-film ooit”. Hieronder vind je een greep uit alle reacties.

Meer informatie over de film

In het naoorlogse Japan staat een nieuwe verschrikking op: Godzilla. Zal het diep geraakte volk kunnen overleven… laat staan terugvechten?

TitelGodzilla Minus One
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 5 minuten
TaalJapans
CategorieActie, Drama
RegisseurTakashi Yamazaki
CastRyunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yûki Yamada

Synopsis: POM Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.