‘Godzilla x Kong: The New Empire’ nu al vanaf de bank te zien

Godzilla en Kong stonden eerder al lijnrecht tegenover elkaar, maar nu mogen ze gaan samenwerken in Godzilla x Kong: The New Empire. Samen nemen ze het op tegen een allesoverheersende vijand. Hoe dit ze vergaat, kun je vanaf vandaag vanuit je eigen thuisbioscoop zien.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Godzilla x Kong: The New Empire’ is nu al te streamen

Op 28 maart verscheen Godzilla x Kong: The New Empire op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm gekomen is. Pathé Thuis voegde de avonturenfilm op maandag 13 mei toe aan het aanbod als Premium-film. Je kunt hem nu kopen en huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Godzilla x Kong: The New Empire en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

3 redenen om ‘Godzilla x Kong: The New Empire’ te zien

1️⃣ Godzilla en Kong staat nu eens niet lijnrecht tegenover elkaar, maar zullen moeten samenwerken in Godzilla x Kong: The New Empire. Een nieuwe dreiging staat namelijk op en is klaar om de wereld te verwoesten. Het is aan de twee monsters om hem te stoppen. Deze confrontatie is niet alleen visueel spectaculair, maar verkent ook de diepere geschiedenis en oorsprong van deze machtige wezens.

2️⃣ De film biedt een ongekend aantal gevechtsscènes die zich afspelen op uitgebreide locaties zoals Hollow Earth en Rio de Janeiro. Deze gevechten zijn spectaculair in beeld gebracht en ook gedetailleerder dan in vorige films. Je zit dus op het puntje van je stoel.

3️⃣ Naast actie brengt deze film ook verrassend veel humor. Dit wordt neergezet door topacteurs als Rebecca Hall, Brian Tyree Henry en Dan Stevens.

Verhaal en trailer van de film

Het epische gevecht gaat verder! In het Monsterverse van Legendary Pictures volgt na de sensationele krachtmeting van Godzilla vs. Kong nu een geheel nieuw avontuur waarin de machtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een van onder het aardoppervlak afkomstige dreiging die hun bestaan – en dat van onszelf – op het spel zet. In Godzilla x Kong: The New Empire ontdekken we meer over de geschiedenis van deze Titans en de geheimen van Skull Island en zijn we getuige van de mythische strijd die bijdroeg aan het ontstaan van deze buitengewone wezens en die hun lot voor altijd aan dat van de mensheid heeft verbonden.


Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.