Waar kan ik de film God’s Own Country (2017) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film God’s Own Country online kijken kunnen. Deze prachtige romantische dramafilm krijgt op IMDb een 7,7 uit 27.000 stemmen en in de hoofdrollen schitteren acteurs als Josh O’Connor, Alec Secareanu, Ian Hart en Gemma Jones. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je God’s Own Country online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct God’s Own Country bij Pathé Thuis.

✅ Cinetree: Dit video on demand-platform profileert zich als de streamingdienst die films toont die langer bijblijven dan ze duren. Lees alles over Cinetree.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Videoland of Disney+.

Verhaal van God’s Own Country (2017)

Johnny werkt op de boerderij van zijn ouders. Als een seizoenarbeider tijdelijk op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen.

God's Own Country Trailer #1 (2017) | Movieclips Indie

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2017
Duur: 1 uur en 41 minuten
Taal: Engels
Categorie: Drama, Romantiek
Regisseur: Francis Lee
Schrijver: Francis Lee
Cast: Josh O’Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, Gemma Jones

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.