Waar kun je de film God’s Own Country (2017) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘God’s Own Country’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2017 met een IMDb-score van 7.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘God’s Own Country’ uit 2017 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film God’s Own Country is een titel uit het jaar 2017 in het genre ‘Romantiek’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.6, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar God’s Own Country bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 16% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar God’s Own Country bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⌛️ HBO MaxVoorheen was de film bij HBO Max te zien, maar bij onze laatste check was hij uit het aanbod verwijderd. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, hij terug zal keren. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 37% korting op een jaarabonnement.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar God’s Own Country kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot God’s Own Country.

Gratis online kijken naar God’s Own Country

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film God’s Own Country bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Johnny werkt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op de boerderij van zijn ouders. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, waar hij seksuele avonturen beleeft die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoensarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei hevige emoties waardoor zijn leven voorgoed verandert.

TitelGod’s Own Country
Jaar2017
SoortFilm
CategorieRomantiek
IMDb-cijferGemiddeld 7.6 uit 10

Synopsis: Disney+