Staat de film God’s Own Country (2017) op Netflix?

De prachtige romantische dramafilm God’s Own Country krijgt op IMDb een 7,7 uit 27.000 stemmen en in de hoofdrollen schitteren acteurs als Josh O’Connor, Alec Secareanu, Ian Hart en Gemma Jones. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: staat de film God’s Own Country (2017) op Netflix?

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Staat de film God’s Own Country uit 2017 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Videoland of Disney+.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct God’s Own Country bij Pathé Thuis.

✅ Cinetree: Dit video on demand-platform profileert zich als de streamingdienst die films toont die langer bijblijven dan ze duren. Lees alles over Cinetree.

Verhaal, details en trailer van God’s Own Country (2017)

Johnny werkt op de boerderij van zijn ouders. Als een seizoenarbeider tijdelijk op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen.

Soort: Film
Jaar: 2017
Duur: 1 uur en 41 minuten
Taal: Engels
Categorie: Drama, Romantiek
Regisseur: Francis Lee
Schrijver: Francis Lee
Cast: Josh O’Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, Gemma Jones

God’s Own Country is op TV bij NPO 3 te zien op donderdag 5 augustus 2021 om 22:55 uur

Een populaire film als God’s Own Country wordt natuurlijk ook vaak op de televisie uitgezonden. In de televisiegids van donderdag 5 augustus 2021 staat hij op het programma van 22:55 uur tot 00:40 uur. Mocht je graag via de televisie willen kijken, dan vind je hieronder op welke zender NPO 3 bij jou op de TV te vinden is.