Waar kun je de film ‘Godless: The Eastfield Exorcism’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Godless: The Eastfield Exorcism (2023) online kijken kunnen. Deze horror draait om Lara, die afschuwelijke visioenen heeft. Haar man denkt dat het probleem van spirituele aard is en wil een exorcisme uit laten voeren. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Godless: The Eastfield Exorcism’ (2023) online kijken?

Godless: The Eastfield Exorcism draaide in april 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Godless: The Eastfield Exorcism bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 16 april 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Godless: The Eastfield Exorcism niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDe horror is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Godless op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Godless’ (2023)

Lara heeft afschuwelijke visioenen… en ze worden steeds erger. Haar psychiater gelooft dat de sleutel tot haar behandeling ligt in het vinden van de bron van haar trauma, ergens verborgen in Lara’s verleden. Ron, Lara’s man en een vrome christen, heeft andere plannen. Hij gelooft dat het probleem een spirituele is en dat een exorcisme de enige manier is om haar ziel te redden. Aangespoord door een meedogenloze exorcist en een gemeente van fanatiekelingen, zullen ze een onschuldige vrouw door de hel slepen terwijl ze proberen haar naar de hemel te sturen.

Streaming informatie over de film

TitelGodless: The Eastfield Exorcism
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurNick Kozakis
CastDan Ewing, Georgia Eyers, Tim Pocock, Rosie Traynor, John Wood, Eliza Matengu

Synopsis: MCOfilm

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.