Waar kun je de film ‘God is a Bullet’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film God is a Bullet (2023) online kijken kunnen. In deze actiefilm wordt de dochter van een detective gekidnapt door een satanische sekte. Hij besluit alles op alles te zetten om haar te redden. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘God is a Bullet’ (2023) online kijken?

God is a Bullet was in november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar God is a Bullet bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 22 februari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video
➡️ Ga direct naar God is a Bullet bij Amazon Prime Video. De film is hier sinds kort te streamen.
⛔️ Disney+Disney+ heeft God is a Bullet niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxGod is a Bullet is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘God is a Bullet’ (2023)

Detective Bob Hightower’s (Nikolaj Coster-Waldau) is ten einde raad als zijn ex-vrouw op brute wijze wordt vermoord en zijn dochter wordt gekidnapt door een satanische sekte. Hij besluit zelf actie te ondernemen en gaat undercover. Samen met The Ferryman (Jamie Foxx) en Case Hardin, de enige vrouw die ooit de sekte wist te ontsnappen, daalt hij af naar de diepste, meest duistere laag van de cult om zijn dochter te redden.

Streaming informatie over de film

TitelGod is a Bullet
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurNick Cassavetes
CastJamie Foxx, Nikolaj Coster-Waldau, Maika Monroe, January Jones, Karl Glusman

Synopsis: Splendid Film

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.