Live stream: Glory Rivals 5 | Vidales vs. Aguirre | 28 januari 2023

Een luttele maand geleden stonden Serhii Adamchuk vs. Kento Haraguchi nog in Tokyo tegenover elkaar in de vierde versie van dit kickboksevenement, maar de eerste maand van het nieuwe kalenderjaar wordt nu ook spectaculair afgetrapt met Glory Rivals 5 vanuit de Mexicaanse stad Tulum op het programma: in de nacht van zaterdag 28 – zondag 29 januari 2023 vanaf 02:00 uur Nederlandse tijd begint de uitzending. Featherweights Abraham Vidales vs. Tomás Aguirre voeren de strijd aan met het Headline Event op de fight card. Veel mensen vragen zich af waar je de wedstrijden gratis en legaal op tv en/of via een live stream online kijken kunt. In dit artikel lees je er alles over.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van sport, films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Glory Rivals 5 online kijken: Vidales vs. Aguirre en rest van de fight card op tv en met online stream (nacht van zaterdag 28 – zondag 29 januari 2023)

Vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat er een streamingdienst in Nederland was die het hoogste bod heeft uitgebracht op de rechten voor Glory. RTL haalde voor Videoland Glory binnen, waardoor je alleen bij deze streamingdienst kunt genieten van de allerlei grote gevechten van de kickboksorganisatie. Glory Rivals 5 is ook niet via de officiële website van de kickboksorganisatie beschikbaar in Nederland als pay-per-view, omdat Videoland de exclusieve rechten heeft aangekocht.

🥊 VideolandHier worden alle Glory-evenementen uitgezonden, waaronder ook dit evenement met onder andere Vidales vs. Aguirre.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar kickboksen of andere sporten te kijken.
⛔️ NLZIETAls abonnee van NLZIET heb je online toegang tot allerlei sportuitzendingen die op tv te zien zijn, maar Glory Rivals 5 wordt niet op televisie uitgezonden.
⛔️ discovery+Je kunt onder andere via discovery+ naar de vechtsport UFC kijken, maar de uitzendrechten van de kickboksorganisatie Glory zijn niet door de streamingdienst aangekocht.
⛔️ Disney+Ook The Walt Disney Company’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ ViaplayDit jaar worden er geen wedstrijden van Glory bij Viaplay uitgezonden, maar je kunt er wel hier naar KSW kijken doordat deze MMA-vechtsport in het aanbod opgenomen is.
GLORY Rivals 5: Fighters to Watch

Fight card: programma van Glory Rivals 5 met o.a. Abraham Vidales vs. Tomás Aguirre

De fight card van Glory Rivals 5 in de Mexicaamse arena Zamna Tulum is inmiddels al volledig bekendgemaakt. Natuurlijk ben je al op de hoogte van het headline event met de featherweight strijd van de Mexicaanse Abraham Vidales vs. de Argentijnse Tomás Aguirre, maar meer vechters zullen de ring betreden. Benieuwd hoe laat je hiervoor klaar kunt zitten? Vanaf 02:00 uur ‘s nachts (in Nederlandse tijd) wordt de fight card van Glory Rivals 5 afgetrapt in de nacht van zaterdag 28 januari 2023 op zondag 29 januari 2023.

Vechter 1Vechter 2Fight card
🇲🇽 Abraham Vidales🆚🇦🇷 Tomás Aguirre❗️ Headline Event
🇦🇷 Jonas Julio🆚🇧🇷 Javier AparicioCo Headline Event
🇨🇱 Ivan Galaz🆚🇧🇷 Renan AltamiroFeatured Fight
🇩🇪 Denis Wosik🆚🇦🇷 Marcos RiosFeatured Fight
🇧🇷 Bruno Gazani🆚🇺🇸 Nick ChasteenFeatured Fight
🇳🇱 Tessa de Kom🆚🇦🇷 Giuliana CosnardFeatured Fight

Illegale livestreams van alle kickbokswedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van Glory andere grote kickbokscompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s Goal. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.


Afbeelding ter illustratie