Live stream: Glory Rivals 3 | El Bouni vs. Balli | 5 november 2022

Het is een druk sportweekend, want naast ‘De Topper’ tussen Ajax – PSV is het ook tijd voor een splinternieuw kickboksevenement. Glory Rivals 3 staat namelijk op het programma: op zaterdag 5 november 2022 vanaf 21:00 begint de uitzending. Ibrahim El Bouni vs. Muhammed Balli voeren de strijd met de het Headline Event op de fight card vanaf 21:30 uur. Veel mensen vragen zich af waar je de wedstrijden gratis en legaal op tv en/of via een live stream online kijken kunt. In dit artikel lees je er alles over.

Glory Rivals 3 online kijken: El Bouni vs. Balli en rest van de fight card op tv en met online stream (zaterdag 5 november 2022)

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat er een streamingdienst in Nederland is die het hoogste bod heeft uitgebracht op de rechten voor Glory. RTL haalt voor Videoland Glory binnen, waardoor je alleen bij deze streamingdienst kunt genieten van de allerlei grote gevechten van de kickboksorganisatie. Glory Rivals 3 is ook niet via de officiële website van de kickboksorganisatie beschikbaar in Nederland als pay-per-view, omdat Videoland de exclusieve rechten heeft aangekocht.

🥊 VideolandHier worden alle Glory-evenementen uitgezonden, waaronder ook dit evenement met onder andere El Bouni vs. Balli. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar kickboksen of andere sporten te kijken.
⛔️ NLZIETAls abonnee van NLZIET heb je online toegang tot allerlei sportuitzendingen die op tv te zien zijn, maar Glory Rivals 3 wordt niet op televisie uitgezonden.
⛔️ discovery+Je kunt onder andere via discovery+ naar de vechtsport UFC kijken, maar de uitzendrechten van de kickboksorganisatie Glory zijn niet door de streamingdienst aangekocht.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ ViaplayDit jaar worden er geen wedstrijden van Glory bij Viaplay uitgezonden, maar je kunt er wel hier naar KSW kijken doordat deze MMA-vechtsport in het aanbod opgenomen is.

Fight card: programma van Glory Rivals 3 met o.a. Ibrahim El Bouni vs. Muhammed Balli

De fight card van Glory Rivals 3 in de Amsterdamse Sporthallen Zuid is inmiddels al volledig bekendgemaakt. Natuurlijk ben je al op de hoogte van het headline event met de strijd van Ibrahim El Bouni vs. Muhammed Balli, maar meer vechters zullen de ring betreden.

Benieuwd hoe laat je hiervoor klaar kunt zitten? Vanaf 21:30 uur wordt de fight card van Glory Rivals 3 afgetrapt.

Vechter 1Vechter 2Fight card
Ibrahim El Bounivs.Muhammed BalliHeadline Event
Jay Overmeervs.Robin CiricCo Headline Event
Tariq Osarovs.Abderrahman BarkouchFeatured Fight
Nordin Ben Mohvs.Kyle ToddFeatured Fight
Deniz Demirkapuvs.Matej TrckaFeatured Fight

Illegale livestreams van alle kickbokswedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van Glory andere grote kickbokscompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s Goal. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.


Afbeelding ter illustratie