Live stream: Glory Rivals 2 online kijken (zaterdag 17 september 2022)

Het is weer tijd voor een splinternieuw kickboksevenement, want Glory Rivals 2 staat op het programma vanavond: op zaterdag 17 september 2022. Endy Semeleer vs. Shkodran Veseli voeren de strijd vanaf 21:30 uur aan. Veel mensen vragen zich af waar je de strijd gratis en legaal op tv en/of via een live stream online kijken kunt. In dit artikel lees je er alles over.

Waar kun je Glory Rivals 2 live kijken vanavond (17 september 2022) op tv en met online stream?

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat er een streamingdienst in Nederland is die het hoogste bod heeft uitgebracht op de rechten voor Glory. RTL haalt voor Videoland Glory binnen, waardoor je alleen bij deze streamingdienst kunt genieten van de allerlei grote gevechten van de kickboksorganisatie. Glory Rivals 2 is ook niet via de officiële website van de kickboksorganisatie beschikbaar in Nederland als pay-per-view, omdat Videoland de exclusieve rechten heeft aangekocht.

De partij die de uitzendrechten van Glory-partijen aankoopt verschilt per land. Mensen die problemen krijgen met toegang tot een bepaalde live stream om in een specifiek land online te kijken naar Glory Rivals 2 kunnen een VPN gebruiken, waarover in de volgende alinea meer uitgelegd wordt.

🥊 VideolandRecentelijk heeft RTL bekendgemaakt dat ze de uitzendrechten voor Glory binnengehaald hebben voor Videoland, waardoor je bij deze streamingdienst naar de wedstrijden kunt kijken. Benieuwd hoe laat je klaar moet zitten voor Glory Rivals 2? De strijd begint op zaterdag 17 september 2022 om 21:30 uur Nederlandse tijd.
🌍 VPNSpring naar meer informatie. 👇 Met een Virtual Private Network kijkt men online eenvoudig naar Glory Rivals 2 als er een geoblokkade is.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar kickboksen of andere sporten te kijken.
⛔️ NLZIETAls abonnee van NLZIET heb je online toegang tot allerlei sportuitzendingen die op tv te zien zijn, maar Glory Rivals 2 wordt niet op televisie uitgezonden.
⛔️ discovery+Je kunt onder andere via discovery+ naar de vechtsport UFC kijken, maar de uitzendrechten van de kickboksorganisatie Glory zijn niet door de streamingdienst aangekocht.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ ViaplayDit jaar worden er geen wedstrijden van Glory bij Viaplay uitgezonden, maar je kunt er wel hier naar KSW kijken doordat deze MMA-vechtsport in het aanbod opgenomen is.

Vanuit het buitenland met een VPN naar Glory Rivals 2 kijken

De uitzendingen van kickbokswedstrijden verschillen per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt. Zo kun je mogelijk niet naar de stream op online tv kijken als je in het buitenland woont of op vakantie bent. Toch is het dan gelukkig alsnog mogelijk om naar de Glory-uitzendingen te kijken. Je hebt hiervoor een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network) nodig—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programma dat je op je computer inschakelt en ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van Glory-uitzendingen vanaf de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de livestream en begin met kijken 📺

Fight card: programma van Glory Rivals 2 met o.a. Endy Semeleer vs. Shkodran Veseli

De fight card van Glory Rivals 2 in De Meent (Alkmaar, Nederland) is inmiddels voor een deel bekendgemaakt. Natuurlijk wachten we allemaal op het headline event met als heavyweight strijd Endy Semeleer vs. Shkodran Veseli vanaf 21:30 uur Nederlandse tijd, maar daarnaast gaan ook El Bouni vs. Ferdaous (Co Headline Event), Van den Ent vs. Van Belzen, Brunswijk vs. Balli en Van Kuijeren vs. Rubanguka met elkaar de ring in in dezelfde ronde als featured fights.

Op het YouTube-kanaal van Glory verschijnen verder nog video’s van de kickboksorganisatie, waaronder de onderstaande beelden waarmee vooruitgeblikt wordt naar Glory Rivals 2.

Illegale livestreams van alle kickbokswedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van Glory andere grote kickbokscompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s Goal. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.


Afbeelding ter illustratie

Let op: het gebruik van een VPN om sport, films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.