Fight Card met alle wedstrijden van de GLORY Grand Prix

Morgenavond, op zaterdag 9 maart 2024, zal Rico Verhoeven opnieuw in actie komen. Tijdens de GLORY Grand Prix neemt hij het in de kwartfinale op tegen Sofian Laïdouni. Het gevecht zal gehouden worden in de GelreDome in Arnhem. Maar dit is lang niet de enige wedstrijd tijdens het nieuwe achtmanstoernooi van Glory. Naast het duel van Verhoeven staan er nog veel meer spectaculaire gevechten op de fight card. We zetten ze hier allemaal voor je op een rij. Vanaf 18:00 uur zijn alle matches live te volgen bij Videoland.

Glory komt met nieuw achtmanstoernooi

Op zaterdag 9 maart is het tijd voor de GLORY Grand Prix. Dit toernooi is deel van het nieuwe wedstrijdconcept van Glory. Vanaf 2024 zal er namelijk binnen de vier verschillende gewichtsklassen een Grand Prix worden georganiseerd. De GLORY Grand Prix is speciaal voor de zwaargewichten. Op één avond strijden de acht beste kickbokser om de winst. Het toernooi begint met de kwartfinales. Alle winnaars stromen door naar de halve finales. Aan het einde van de avond gaat de kampioen naar huis met de beker en een grote som aan prijzengeld. Daarnaast mag hij vechten om de kampioensriem tegen de regerend kampioen van zijn gewichtsklasse.

Fight card: alle gevechten tijdens de GLORY Grand Prix

Naast de strijd tussen Rico Verhoeven en Sofian Laïdouni staan er nog veel meer gevechten op de planning. Het toernooi start met de prelims. Daarna volgen de kwartfinales. De eerste wedstrijd hiervan wordt uitgevochten door Levi Rigters en Uku Jürjendal. Verder vechten Osaro vs. Rajabzadeh en Khachab vs. Adegbuyi tegen elkaar voor een plek in de halve finales. Na deze wedstrijden worden er door Beztati en Kehl gestreden om de titel in de lichtgewichtklasse. De avond wordt afgesloten met de grote finale tussen de zwaargewichten. In de tabel hieronder is de gehele fight card van de GLORY Grand Prix te vinden.

Deelnemer 1Deelnemer 2Klasse
🇳🇱 Rigters🇪🇪 JürjendalHeavyweight kwartfinale
🇳🇱 Osaro🇦🇿 RajabzadeHeavyweight kwartfinale
🇲🇦 Khachab🇷🇴 AdegbuyiHeavyweight kwartfinale
🇳🇱 Verhoeven🇫🇷 LaïdouniHeavyweight kwartfinale
🇲🇦 Beztati🇫🇷 KehlLightweight titel
…?…?Heavyweight halve finale
…?…?Heavyweight halve finale
🇨🇱 Galaz🇲🇦 HammoucheMiddleweight superfight
🇸🇷 Abena🇲🇦 KhbabezLight heavyweight wereldtitel
…?…?Heavyweight finale

Waar kan ik naar alle wedstrijden van de GLORY Grand Prix kijken?

Uiteraard wil je geen enkel gevecht missen tijdens de GLORY Grand Prix, waardoor je je vast afvraagt waar je alle duels op tv en online kijken kunt. Op tv worden de gevechten helaas niet uitgezonden. Je bent dus aangewezen op de streamingdienst Videoland, waar je op zaterdag 9 maart 2024 vanaf 18:30 uur live naar alle wedstrijden kunt kijken. De presentatie zal in handen zijn van Mark Schaaf. Tijdens het evenement wordt hij ondersteund door voormalig kickboksers Remy Bonjasky en Melvin Manhoef. Zij zullen als analisten verslaggeving van alle duels verzorgen.

Het is overigens wél mogelijk om de wedstrijd via de app te kijken of met een Chromecast of Apple TV op het grote scherm te vertonen. Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van twee weken. Ook is er een selectie van films en series te kijken in HD kwaliteit. Buiten de sportevenementen om bevat de streamingdienst een groot aanbod van films en series.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.