Glory Collision 6: live kijken op tv en online | Zaterdag 4 november 2023

Vanavond zal een regelrechte kickbokslegende zijn zwaargewichttitel gaan verdedigen. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze het gevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro tijdens Glory Collision 6 op tv en online kijken kunnen op zaterdag 4 november 2023 vanaf 18:00 uur Nederlandse tijd. Het is de eerste keer dat de kickbokser in actie komt sinds zijn gevecht eind 2021 tegen Jamal Ben Saddik. Extra speciaal: het duel zal worden gehouden in de GelreDome in Arnhem. In dit artikel geven wij aan of het gevecht op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast leest je welke televisiezender het GLORY-toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je het Glory Collision 6 op zaterdag 4 november online kijken, met onder andere het gevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote vechtwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van Glory Collision 6 per videodienst in Nederland. Ook bekijk je op onze website de volledige fight card van dit evenement.

VideolandDit is de aangewezen streamingdienst die vanaf 18:00 uur live alle gevechten van Glory Collision 6 zal uitzenden op zaterdag 4 november 2023. Op deze streamingdienst is ook de serie House of GLORY exclusief te zien, met Badr Hari en Rico Verhoeven.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar de kickbokswedstrijden te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar een sport als kickboksen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze vechtwedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de Glory Collision 6 jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoTevens bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is deze sport niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sporten terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn kickbokswedstrijden er niet te zien.
⛔️ Ziggo SportIn het aanbod van Ziggo Sport vind je veel sporten terug, waaronder volleybal, hockey, rugby, tennis, Champions League-, La Liga– en Serie A-voetbal, maar momenteel zijn GLORY-wedstrijden er niet te zien.

Is er een tv-zender die alle gevechten tijdens Glory Collision 6 uitzendt?

Uiteraard wil je geen enkel gevecht missen tijdens Glory Collision 6, waardoor je je vast afvraagt waar je alle duels op tv en online kijken kunt. Op tv worden de gevechten helaas niet uitgezonden. Je bent dus aangewezen op Videoland, waar je op zaterdag 4 november vanaf 18:00 uur live naar alle wedstrijden kunt kijken. Wel is het mogelijk om de wedstrijd via de app te kijken of met een Chromecast of Apple TV op het grote scherm te vertonen. Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van twee weken. Ook is er een selectie van films en series te kijken in HD kwaliteit. Buiten de sportevenementen om bevat de streamingdienst een groot aanbod van films en series.

De presentatie zal overigens in handen zijn van Mark Schaaf. Tijdens het evenement wordt hij ondersteund door voormalig kickboksers Remy Bonjasky en Melvin Manhoef. Zij zullen als analisten verslaggeving van alle duels verzorgen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Meer informatie over Glory Collision 6

Tijdens Glory Collision 6 staan er weer een aantal mooie gevechten op de planning (zie hieronder). Onder andere kickbokslegende Rico Verhoeven zal zijn zwaargewichttitel gaan verdedigen tegenover Tariq Osaro. Het wordt de eerste keer sinds eind 2021 dat de vechter in actie komt in de Glory-ring. Tijdens zijn laatste duel was hij te sterk voor Jamal Ben Saddik. Extra bijzonder is dat Verhoeven zijn comeback maakt in ons eigen kikkerlandje. Het gevecht staat gepland in de Arnhemse GelreDome, tevens het thuisstadion van de voetbalclub Vitesse.

 • 🇳🇱 Rico Verhoeven vs. 🇳🇬 Tariq Osaro (GLORY Heavyweight titel)
 • 🇸🇷 Donegi Abena vs. 🇲🇦 Mohamed Touchassie (GLORY Light Heavyweight titel)
 • 🇸🇷 Donovan Wisse vs. 🇬🇭 Michael Boapeah (GLORY Middleweight titel)
 • 🇲🇦 Hamicha vs. 🇫🇷 Diaguely Camara
 • 🇹🇷 Serkan Ozcaglayan vs. 🇨🇭 Ulric Bokeme
 • 🇲🇦 Ibrahim El Bouni vs. 🇷🇴 Stefan Latescu
 • 🇳🇱 Jay Overmeer vs. 🇳🇱 Chico Kwasi
 • 🇲🇽 Abraham Vidales vs. 🇩🇪 Ahmad Chikh Mousa
 • 🇲🇦 Iliass Hammouche vs. 🇨🇱 Ivan Galaz
 • 🇳🇱 Don Sno vs. 🇷🇸 Andrija Stankovic (prelim)
 • 🇳🇱 Robin Ciric vs. 🇲🇦 Ismael Ouzgni (prelim)
 • 🇳🇱 Figuereido Landman vs. 🇲🇦 Soufian-Aoulad Abdelkhalek (prelim)

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.