Live stream: Glory Collision 4 | Badr Hari vs. Alistair Overeem | 8 oktober 2022

Het is een druk sportweekend met het mogelijke kampioenschap van Max Verstappen tijdens de F1 Grand Prix van Japan en de Bundesliga-strijd ‘Der Klassiker’. Daarnaast is het ook tijd voor een splinternieuw kickboksevenement, want Glory Collision 4 staat op het programma vanavond: op zaterdag 8 oktober 2022 vanaf 19:30 begint de uitzending. Badr Hari vs. Alistair Overeem voeren de strijd met de Main card vanaf 20:00 uur. Veel mensen vragen zich af waar je de wedstrijden gratis en legaal op tv en/of via een live stream online kijken kunt. In dit artikel lees je er alles over.

Glory Collision 4 online kijken: Badr Hari vs. Alistair Overeen en rest van de fight card op tv en met online stream (zaterdag 8 oktober 2022)

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat er een streamingdienst in Nederland is die het hoogste bod heeft uitgebracht op de rechten voor Glory. RTL haalt voor Videoland Glory binnen, waardoor je alleen bij deze streamingdienst kunt genieten van de allerlei grote gevechten van de kickboksorganisatie. Glory Collision 4 is ook niet via de officiële website van de kickboksorganisatie beschikbaar in Nederland als pay-per-view, omdat Videoland de exclusieve rechten heeft aangekocht.

De partij die de uitzendrechten van Glory-partijen aankoopt verschilt per land. Mensen die problemen krijgen met toegang tot een bepaalde live stream om in een specifiek land online te kijken naar Glory Collision 4 gebruiken soms een VPN, waarover in de volgende alinea meer uitgelegd wordt.

🥊 VideolandRecentelijk heeft RTL bekendgemaakt dat ze de uitzendrechten voor Glory binnengehaald hebben voor Videoland, waardoor je bij deze streamingdienst naar de wedstrijden kunt kijken. Benieuwd hoe laat je klaar moet zitten voor Glory Collision 4? De strijd begint op zaterdag 8 oktober 2022 om 20:00 uur Nederlandse tijd, maar de uitzending gaat al een half uur eerder om 19:30 uur van start.
🌍 VPNSpring naar meer informatie. 👇 Met een Virtual Private Network kijkt men online naar Glory Collision 4 als er een geoblokkade is. De uitzendrechten liggen in Polen bij Viaplay, in Japan bij U-NEXT, in de Baltische staten bij Go3 en in de VS als pay-per-view bij GloryFights.com.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar kickboksen of andere sporten te kijken.
⛔️ NLZIETAls abonnee van NLZIET heb je online toegang tot allerlei sportuitzendingen die op tv te zien zijn, maar Glory Collision 4 wordt niet op televisie uitgezonden.
⛔️ discovery+Je kunt onder andere via discovery+ naar de vechtsport UFC kijken, maar de uitzendrechten van de kickboksorganisatie Glory zijn niet door de streamingdienst aangekocht.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ ViaplayDit jaar worden er geen wedstrijden van Glory bij Viaplay uitgezonden, maar je kunt er wel hier naar KSW kijken doordat deze MMA-vechtsport in het aanbod opgenomen is.

Vanuit het buitenland met een VPN naar Glory Collision 4 kijken

De uitzendingen van kickbokswedstrijden verschillen per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt. Zo kun je mogelijk niet naar de stream op online tv kijken als je in het buitenland woont of op vakantie bent. Toch is het dan gelukkig alsnog mogelijk om naar de Glory-uitzendingen te kijken. Je hebt hiervoor een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network) nodig—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programma dat je op je computer inschakelt en ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van Glory-uitzendingen vanaf de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de livestream en begin met kijken 📺

Fight card: programma van Glory Collision 4 met o.a. Badr Hari vs. Alistair Overeem

De fight card van Glory Collision 4 in het Arnhemse GelreDome is inmiddels al volledig bekendgemaakt. Natuurlijk wachten we allemaal op het headline event met als heavyweight strijd Badr Hari vs. Alistair Overeem. Benieuwd hoe laat je hiervoor klaar kunt zitten? Vanaf 20:00 uur wordt de main card van Glory Collision 4 afgetrapt. Maar daarnaast gaan ook de strijders in de onderstaande tabel met elkaar de ring in.

Hieraan voorafgaand staan overigens ook nog drie prelims op het programma vanaf 18:30 uur. Wil je weten waar die te zien zijn? Deze wedstrijden volg je kosteloos hier op het officiële YouTube-kanaal van GLORY Kickboxing. Gratis wedstrijden zijn dus ook nog steeds te volgen buiten de uitzending van de main card op Videoland om.

Vechter 1Vechter 2Fight card
Serkan Ozcaglayanvs.César AlmeidaPreliminary card
Donegi Abenavs.Felipe MichelettiPreliminary card
Michael Boapeahvs.Sergej BraunPreliminary card
Tiffany van Soestvs.Sarah MoussaddakMain card
Sergej Maslobojevvs.Tarik KhbabezMain card
Tyjani Beztativs.Stoyan KoprivlenskiMain card
Petpanomrung Kiatmuuvs.Abraham VidalesMain card
Levi Rigtersvs.Tariq OsaroMain card
Badr Harivs.Alistair OvereemMain card

Illegale livestreams van alle kickbokswedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van Glory andere grote kickbokscompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s Goal. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.


Afbeelding ter illustratie

Let op: het gebruik van een VPN om sport, films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.