GLORY 93: live kijken op tv en online | Zaterdag 20 juli 2024

Binnenkort keert GLORY terug naar Rotterdam. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze alle gevecht tijdens GLORY 93 op tv en online kijken kunnen op zaterdag 20 juli 2024 vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd. Onder andere voormalig Glory-wereldkampioen Endy Semeleer neemt het deze avond op tegen huidig lichtgewichtkampioen Tyjani Beztati. In dit artikel geven wij aan of het gevecht op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het GLORY-toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je GLORY 93 op zaterdag 20 juli 2024 online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote vechtwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van GLORY 93 per videodienst in Nederland.

VideolandDit is de aangewezen streamingdienst die vanaf 20:00 uur live alle gevechten van GLORY 93 zal uitzenden op zaterdag 20 juli 2024. Op deze streamingdienst is ook de serie House of GLORY exclusief te zien, met Badr Hari en Rico Verhoeven.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar de kickbokswedstrijden te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar een sport als kickboksen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze vechtwedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je GLORY 93 jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoTevens bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is deze sport niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sporten terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn kickbokswedstrijden er niet te zien.
⛔️ Ziggo SportIn het aanbod van Ziggo Sport vind je veel sporten terug, waaronder volleybal, hockey, rugby, tennis, Champions League-, La Liga– en Serie A-voetbal, maar momenteel zijn GLORY-wedstrijden er niet te zien.

Is er een tv-zender die alle gevechten tijdens GLORY 93 uitzendt?

Uiteraard wil je geen enkel gevecht missen tijdens GLORY 93, waardoor je je vast afvraagt waar je alle duels op tv en online kijken kunt. Op tv worden de gevechten helaas niet uitgezonden. Je bent dus aangewezen op Videoland, waar je op zaterdag 20 juli 2024 vanaf 20:00 uur live naar alle wedstrijden kunt kijken. Wel is het mogelijk om de wedstrijd via de app te kijken of met een Chromecast of Apple TV op het grote scherm te vertonen. Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van twee weken. Ook is er een selectie van films en series te kijken in HD kwaliteit. Buiten de sportevenementen om bevat de streamingdienst een groot aanbod van films en series.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Meer informatie over GLORY 93

CompetitieGLORY 93
SportKickboksen
DatumZaterdag 20 juli 2024
Locatie🇳🇱 Topsportcentrum, Rotterdam, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.