GLORY 92: live kijken op tv en online | Zaterdag 18 mei 2024

Binnenkort staat de GLORY-ring weer in Ahoy Rotterdam. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze alle gevecht tijdens GLORY 92 op tv en online kijken kunnen op zaterdag 18 mei 2024 vanaf 19:30 uur Nederlandse tijd. Op het programma staat onder andere het wereldtitelgevecht in het middengewicht tussen Donovan Wisse en Ulric Bokeme. In dit artikel geven wij aan of het gevecht op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het GLORY-toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je GLORY 92 op zaterdag 18 mei 2024 online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote vechtwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van GLORY 92 per videodienst in Nederland.

VideolandDit is de aangewezen streamingdienst die vanaf 19:30 uur live alle gevechten van GLORY 92 zal uitzenden op zaterdag 18 mei 2024. Op deze streamingdienst is ook de serie House of GLORY exclusief te zien, met Badr Hari en Rico Verhoeven.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar de kickbokswedstrijden te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar een sport als kickboksen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze vechtwedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je GLORY 92 jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoTevens bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is deze sport niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sporten terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn kickbokswedstrijden er niet te zien.
⛔️ Ziggo SportIn het aanbod van Ziggo Sport vind je veel sporten terug, waaronder volleybal, hockey, rugby, tennis, Champions League-, La Liga– en Serie A-voetbal, maar momenteel zijn GLORY-wedstrijden er niet te zien.

Is er een tv-zender die alle gevechten tijdens GLORY 92 uitzendt?

Uiteraard wil je geen enkel gevecht missen tijdens GLORY 92, waardoor je je vast afvraagt waar je alle duels op tv en online kijken kunt. Op tv worden de gevechten helaas niet uitgezonden. Je bent dus aangewezen op Videoland, waar je op zaterdag 18 mei 2024 vanaf 19:30 uur live naar alle wedstrijden kunt kijken. Wel is het mogelijk om de wedstrijd via de app te kijken of met een Chromecast of Apple TV op het grote scherm te vertonen. Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van twee weken. Ook is er een selectie van films en series te kijken in HD kwaliteit. Buiten de sportevenementen om bevat de streamingdienst een groot aanbod van films en series.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Meer informatie over GLORY 92

CompetitieGLORY 92
SportKickboksen
DatumZaterdag 18 mei 2024
Locatie🇳🇱 Ahoy Rotterdam, Rotterdam, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.