GLORY 88: live kijken op tv en online | 9 september 2023

Binnenkort zal een kickboksicoon terugkeren in de GLORY-ring. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze het gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney tijdens GLORY 88 op tv en online kijken kunnen op zaterdag 9 september 2023 vanaf 19:30 uur Nederlandse tijd. Er staat veel op het spel voor Badr, want bij winst knokt de icoon zich veilig voor de GLORY Heavyweight Grand Prix in december. In dit artikel geven wij aan of het gevecht op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, discovery+, Disney+, HBO Max, NLZIET, Videoland, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast leest je welke televisiezender het GLORY-toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je het gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney tijdens GLORY 88 op zaterdag 9 september online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote vechtwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van GLORY 88 per videodienst in Nederland.

VideolandVideoland is de aangewezen streamingdienst die in zijn aanbod vanaf 19:30 uur live alle gevechten tijdens GLORY 88 zal uitzenden.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar de kickbokswedstrijden te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar een sport als kickboksen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze vechtwedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de GLORY 88 jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sporten terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn kickbokswedstrijden er niet te zien.
⛔️ Ziggo SportIn het aanbod van Ziggo Sport vind je veel sporten terug, waaronder volleybal, hockey, rugby, tennis, Champions League-, La Liga– en Serie A-voetbal, maar momenteel zijn GLORY-wedstrijden er niet te zien.

Is er een tv-zender die alle gevechten tijdens GLORY 88 uitzendt?

Uiteraard wil je geen enkel gevecht missen tijdens GLORY 88, waardoor je je vast afvraagt waar je alle duels op tv en online kijken kunt. Op tv worden dit helaas niet uitgezonden. Je bent dus aangewezen op Videoland, waar je op zaterdag 9 september vanaf 19:30 uur live naar alle wedstrijden kunt kijken. De presentatie zal in handen van Mark Schaaf liggen. Tijdens het evenement wordt hij ondersteund door voormalig kickbocksers Remy Bonjasky en Melvin Manhoef. Zij zullen als analisten verslaggeving van alle duels verzorgen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van twee weken. Ook is er een selectie van films en series te kijken in HD kwaliteit. Buiten de sportevenementen om bevat de streamingdienst een groot aanbod van films en series.

GLORY 88: HARI VS. MCSWEENEY | ANNOUNCEMENT TRAILER

Meer informatie over de terugkeer van Badr Hari tijdens GLORY 88

Hoewel Badr Hari na afloop van het gevecht met Alistair Overeem zijn pensioen aankondigde, werd al snel duidelijk dat stoppen er op dit moment nog niet in zit. Na elf maanden afwezig te zijn geweest, staat tijdens GLORY 88 het langverwachte duel tussen Badr Hari en James McSweeney op de planning. Er staat veel op het spel, want de winnaar van het gevecht kan zich kwalificeren voor de Grand Prix eind dit jaar.


Afbeelding ter illustratie

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.