Live stream: Glory 84 | Beztati vs. Petch + Overmeer vs. Bates | Zaterdag 11 maart 2023

Maak je klaar voor een zinderend spektakelstuk, want tijdens Glory 84 wordt voor een wereldtitel gevochten en komt een Nederlander in actie vanuit de het Topsportcentrum in Rotterdam. Op zaterdag 11 maart 2023 vanaf 19:30 uur Nederlandse tijd begint de uitzending. Lightweights Tyjani Beztati vs. Petchpanomrung ‘Petch’ Kiatmookao voeren de strijd aan op de fight card in de Championship Bout, maar ook o.a. Khbabez vs. Toledo en Overmeer vs. Bates komen in actie. Veel mensen vragen zich af waar je de wedstrijden gratis en legaal op tv en online kijken kunt met een live stream. In dit artikel lees je er alles over.

💰 Let op: Vanavond is het alweer tijd voor het langverwachte Glory 84. Zijn jouw voorspellingen vaak een schot in de roos? Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de actie €50 Free Bet 🥊

BetCity

Glory 84 online kijken op tv en met online stream (zaterdag 11 maart 2023)

Vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat er een streamingdienst in Nederland was die het hoogste bod heeft uitgebracht op de rechten voor Glory. RTL haalde voor Videoland Glory binnen, waardoor je alleen bij deze streamingdienst kunt genieten van de allerlei grote gevechten van de kickboksorganisatie. Glory 84 is ook niet via de officiële website van de kickboksorganisatie beschikbaar in Nederland als pay-per-view, omdat Videoland de exclusieve rechten heeft aangekocht.

🥊 VideolandHier worden alle Glory-evenementen uitgezonden, waaronder ook dit evenement met onder andere Tyjani Beztati vs. Petchpanomrung Kiatmookao en Jay Overmeer vs. Jamie Bates.
🌍 VPN👇 Spring direct naar meer informatie over Glory 84 kijken met een VPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar kickboksen of andere sporten te kijken.
⛔️ NLZIETAls abonnee van NLZIET heb je online toegang tot allerlei sportuitzendingen die op tv te zien zijn, maar Glory 84 wordt niet op televisie uitgezonden.
⛔️ discovery+Je kunt onder andere via discovery+ naar de vechtsport UFC kijken, maar de uitzendrechten van de kickboksorganisatie Glory zijn niet door de streamingdienst aangekocht.
⛔️ Disney+Ook The Walt Disney Company’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ ViaplayDit jaar worden er geen wedstrijden van Glory bij Viaplay uitgezonden, maar je kunt er wel hier naar KSW kijken doordat deze MMA-vechtsport in het aanbod opgenomen is.
GLORY 84: Official Weigh-Ins

Glory 84 kijken met een VPN

De uitzendingen van Glory-kickbokswedstrijd verschillen per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld wil kijken op GLORYFights.com (beschikbaar in België, Frankrijk, Spanje, Verenigde Staten, etc.), Fighting.de (beschikbaar via Oostenrijk, Zitserland en Duitsland), TV Arena Sport (beschikbaar via Bosnië & Herzegovina, Kroatië, Kosovo, Montenegro, Noord-Macedonië, Servië en Slovenië) of Viaplay (beschikbaar via Polen). Daarnaast kun je mogelijk niet naar de stream op je eigen nationale online tv kijken als je in het buitenland woont of op vakantie bent. Toch is het in beide gevallen gelukkig alsnog mogelijk om naar de wedstrijden van Glory te kijken. Je hebt hiervoor een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network) nodig—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programma dat je op je computer inschakelt en ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. Neem vervolgens een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van Glory-wedstrijden vanaf de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op een ander land
  3. Ga direct naar de livestream en begin met kijken 🥊

Fight card: programma van Glory 84 met o.a. Tyjani Beztati vs. Petchpanomrung Kiatmookao en Jay Overmeer vs. Jamie Bates

De fight card van Glory 84 in het Rotterdamse Topsportcentrum is inmiddels bekendgemaakt. Natuurlijk ben je al op de hoogte van het headline events om de Glory Lightweight Championship tussen Tyjani Beztati vs. Petchpanomrung Kiatmookao en om de featured fight tussen Jay Overmeer vs. Jamie Bates, maar meer vechters zullen de ring betreden. Benieuwd hoe laat je hiervoor klaar kunt zitten? Vanaf 19:30 uur ‘s avonds (in Nederlandse tijd) begint de uitzending, waarna de fight card van Glory 84 wordt afgetrapt vanaf 20:00 uur op zaterdag 11 maar 2023.

Vechter 1Vechter 2Fight card
🇲🇦 Tyjani Beztati🆚🇹🇭 Petchpanomrung Kiatmookao🏆 Championship Bout
🇲🇦 Tarik Khbabez🆚🇪🇸 Daniel Toledo❗️ Co Headline Event
🇳🇱 Jay Overmeer🆚🇬🇧 Jamie BatesFeatured Fight
🇧🇷 Felipe Micheletti🆚🇩🇿 Nordine MahieddineFeatured Fight
🇹🇷 Ertugrul Bayrak🆚🇬🇭 Michael BoapeahFeatured Fight
🇲🇦 Nabil Khachab🆚🇫🇷 Sofian LaidouniFeatured Fight
🇳🇱 Chico Kwasi🆚🇷🇴 Stefan OrzaPreliminary Fight
🇳🇿 David Tuitupou🆚🇷🇸 Strahinja MitrićPreliminary Fight

Illegale livestreams van alle kickbokswedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van Glory andere grote kickbokscompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s Goal. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.


Let op: het gebruik van een VPN om sport, films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.