Glee staat nu op Netflix Nederland!

Netflix houdt er wel van om op groot nieuws aan te sturen door vragen van fans te beantwoorden. Nu leek het er eerder door een tweet al op dat Netflix zinspeelde op de komst van Glee, maar nog meer tweets maakten de komst definitief. Netflix Nederland liet daadwerkelijk weten dat de komst van de vroeger ongekend populaire serie Glee (2009-2015) nabij was. Nu is het dan zo ver: Glee staat in zijn geheel op Netflix!

Komt Glee op Netflix Nederland?

Via Twitter wist Netflix al vaker te hinten op de terugkomst van nieuwe (seizoenen van) series, zoals voor Jane The Virgin seizoen 4. Dat biedt echter geen zekerheid, want na het noemen van Downton Abbey hebben we de serie helaas nog niet online kunnen vinden op de streamingdienst. De enige keer dat het Twitter account recent zo duidelijk en veel over de komst van een serie tweette was bij The Walking Dead. Vervolgens stond de serie binnen een paar weken online!

Het bleef gokken, maar de eerste tweet maakte ons en andere fans absoluut nieuwsgierig! Daarna volgde echter nog veel meer moois. Overigens wordt Glee vanaf 30 juni 2019 verwacht op Netflix in Frankrijk en is de serie ook al te zien in Brazilië, Mexico, Japan, Singapore, Taiwan, de Filipijnen, Thailand, Argentinië, Costa Rica, Canada, Hong Kong en de Verenigde Staten. Zo klonk de komst niet onwaarschijnlijk! We stuurden je aan om zelf te oordelen…

Het lijkt erop dat vragen naar films/series waar geen nieuws over is vaak worden beantwoord door de suggestie om de titel aan te melden bij Netflix. Als Netflix reageert zonder voor te stellen de titel door te geven lijkt het vaker opgevolgd te worden door een film of serie die nieuw op Netflix Nederland komt!

Waar gaat het verhaal van Glee over?

Het verhaal in Glee draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school. Dit is de fictieve William McKinley High School in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medestudenten en enkele leerkrachten.

Op IMDb wordt de serie Glee beoordeeld met een 6.8 uit 10.

Wanneer komt Glee op Netflix Nederland?

De vraag was: wanneer komt Glee op Netflix Nederland? De vorige, vergelijkbare, keer dat Netflix zo hintte was bij de komst van The Walking Dead in februari 2019. Toen duurde het enkele weken voor de serie online kwam. Netflix heeft de rechten aangekocht voor dezelfde dag als voor Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, wat de komst op 30 juni 2019 heeft gezet!

Welke teaser of trailer is er van Glee?

Er zijn veel trailers van Glee beschikbaar. Bekijk hier een geweldige trailer om je in de stemming te brengen voor de topserie!

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Staat Glee op Netflix Nederland?

Sinds 30 juni 2019 staat hitserie Glee online op Netflix Nederland! Alle seizoenen kijk je nu op de streamingdienst. Veel kijkplezier!Glee Netflix Nederland