Netflix houdt er wel van om op groot nieuws aan te sturen door vragen van fans te beantwoorden. Nu leek het er door een tweet afgelopen week al op dat Netflix zinspeelde op de komst van Glee, maar nog meer tweets van de afgelopen dagen maken het duidelijk. Netflix Nederland laat daadwerkelijk weten dat de komst van de vroeger ongekend populaire serie Glee (2009-2015) nabij is!

Komt Glee op Netflix Nederland?

Via Twitter wist Netflix al vaker te hinten op de terugkomst van nieuwe (seizoenen van) series, zoals voor Jane The Virgin seizoen 4. Dat biedt echter geen zekerheid, want na het noemen van Downton Abbey hebben we de serie helaas nog niet online kunnen vinden op de streamingdienst. De enige keer dat het Twitter account recent zo duidelijk en veel over de komst van een serie tweette was bij The Walking Dead. Vervolgens stond de serie binnen een paar weken online!

Het blijft gokken, maar de eerste tweet maakte ons en andere fans absoluut nieuwsgierig! Daarna volgde echter nog veel meer moois. Overigens wordt Glee vanaf 30 juni 2019 verwacht op Netflix in Frankrijk en is de serie ook al te zien in Brazilië, Mexico, Japan, Singapore, Taiwan, de Filipijnen, Thailand, Argentinië, Costa Rica, Canada, Hong Kong en de Verenigde Staten. Zo klinkt de komst niet onwaarschijnlijk! Oordeel zelf…

Het lijkt erop dat vragen naar films/series waar geen nieuws over is vaak worden beantwoord door de suggestie om de titel aan te melden bij Netflix. Als Netflix reageert zonder voor te stellen de titel door te geven lijkt het vaker opgevolgd te worden door een film of serie die nieuw op Netflix Nederland komt!

Waar gaat het verhaal van Glee over?

Het verhaal in Glee draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school. Dit is de fictieve William McKinley High School in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medestudenten en enkele leerkrachten.

Op IMDb wordt de serie Glee beoordeeld met een 6.8 uit 10.

Wanneer komt Glee op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt Glee op Netflix Nederland? De vorige, vergelijkbare, keer dat Netflix zo hintte was bij de komst van The Walking Dead in februari 2019. Toen duurde het enkele weken voor de serie online kwam. De beste schatting is dan ook dat we de komst van Glee in juni 2019 kunnen verwachten. Waarschijnlijk heeft Netflix de rechten zelfs aangekocht voor dezelfde dag als voor Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, wat de verwachte komst op 30 juni 2019 zou zetten!

Welke teaser of trailer is er van Glee?

Er zijn veel trailers van Glee beschikbaar. Bekijk hier een geweldige trailer om je in de stemming te brengen voor de topserie!

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Wanneer komt Glee op Netflix Nederland?

Benieuwd wanneer Glee op Netflix Nederland zal verschijnen? De vorige, vergelijkbare, keer dat Netflix zo hintte was bij de komst van The Walking Dead in februari 2019. Toen duurde het enkele weken voor de serie online kwam. De beste schatting is dan ook dat we de komst van Glee in juni 2019 kunnen verwachten. Waarschijnlijk heeft Netflix de rechten zelfs aangekocht voor dezelfde dag als voor Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, wat de verwachte komst op 30 juni 2019 zou zetten!Glee Netflix Nederland