Glazen Huis keert terug! 3FM verblijft in 2021 in Amersfoort

Een fantastische kersttraditie staat op het punt om terug te keren naar Nederland: het Glazen Huis van radiozender 3FM zal in 2021 in Amersfoort worden georganiseerd voor Serious Request van 18 tot en met 24 december.

Glazen Huis is terug van weggeweest

Al sinds 2018 wordt de liefdadigheidsactie 3FM Serious Request van de radio-DJ’s in het Glazen Huis niet meer georganiseerd. Nu is besloten na een paar jaar van een alternatieve actie—The Lifeline, een wandeltocht door het land—opnieuw geld op te halen voor het goede doel op de traditionele manier. Het Glazen Huis 2021 is dus een feit!

DJ’s van 3FM verblijven in 2021 in Amersfoort

3FM heeft de meest centrale plek in Nederland gekozen om neer te strijken en een paar dagen lang plaatjes te draaien, want ze zullen geld inzamelen voor het Wereld Natuur Fonds vanuit het Glazen Huis in… Amersfoort! De exacte locatie binnen de stad is helaas nog niet bekend, maar hier zullen we waarschijnlijk binnenkort meer over te weten komen.

Je kunt als luisteraar geld inzamelen en dat aanbieden of je kunt bij de DJ’s nummers aanvragen in ruil voor een donatie. De DJ’s die mee zullen doen aan de razend populaire kerstactie zijn Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen. Overigens is er wel iets veranderd, want om aandacht te vragen voor het broeikaseffect zal het huis worden veranderd in een soort broeikas. De temperatuur kan binnen dus flink stijgen en het publiek kan met mooie inzamelingsacties zorgen dat de temperatuur weer naar beneden gaat. Overigens mag er deze editie wel worden gegeven door de DJ’s, dus ze zullen niet meer op sapjes hoeven te leven. Dat belooft een hele speciale actie te worden!

Live stream van het Glazen Huis 2021

Tijdens de vorige edities van Serious Request werd zowel op TV-kanalen als online via de website van 3FM een live stream van de inzamelingsactie gepubliceerd. De kans is dan ook groot dat de beelden weer op dezelfde manier voor iedereen toegankelijk zullen zijn tijdens de editie van 2021. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwspagina van onze website!