Live stream Giro d’Italia 2021: uitzending via discovery+

In het drieluik van de grootste wielerwedstrijden van het jaar is de eerste race van 2021 van start gegaan. Voorafgaand aan de Tour de France en de Spaanse Vuelta is namelijk van zaterdag 8 mei tot en met zaterdag 30 mei de Giro d’Italia 2021 te volgen. Online kun je bij discovery+ dagelijks live vanaf 12:00-13:00 uur ongeveer het wielrennen in Italië bekijken. Via de rode knop hieronder ga je direct naar de race.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Giro d’Italia bij Eurosport 1 op discovery+

Eurosport is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC online te streamen op de nieuwe streamingdienst discovery+. Deze kanalen vallen namelijk allemaal onder het aanbod van Discovery’s video on demand-platform.

Op Eurosport 1 worden ook wielerwedstrijden live uitgezonden, waaronder de Giro d’Italia van 2021 (van zaterdag 8 mei tot en met zaterdag 30 mei 2021). Via de onderstaande groene knop neem je direct een abonnement op discovery+ en via de rode knop hierboven stream je meteen de live uitzending via Discovery’s streamingdienst. De meeste dagen van de wielerwedstrijd zal de uitzending ergens rond een uur of 12:00-13:00 van start gaan.

Wielrennen in de Giro d’Italia 2021

Op zaterdag 8 mei gaat de Giro d’Italia 2021 van start in Turijn. Het parcours telt 3.479,90 kilometer en zal leiden tot een finish in Milaan op zaterdag 30 mei.

Deelnemers die veel kans maken op de overwinning zijn er weer genoeg dit jaar. Op het moment van schrijven geven de bookmakers aan dat de meeste waarschijnlijkheid wordt gegeven aan het scenario dat Egan Bernal of Simon Yates er met de winst vandoor gaat. Ook Remco Evenepoel valt in de top 3 van kanshebbers.

Daarnaast zijn enkele outsiders die er nog wel eens met de winst vandoor kunnen gaan Aleksandr Vlasov, João Almeida, Hugh Carthy, Mikel Landa en Emanuel Buchmann. Maar wie er daadwerkelijk gaat winnen…? De tijd zal het leren!

2021 Giro d’Italia - Stage 1 Highlights | Cycling | Eurosport

Alles over discovery+

Ben jij al abonnee van discovery+ of nog niet? Je hebt nog tot 10 mei om gebruik te maken van de tijdelijke aanbieding met 50% korting op het jaarabonnement, dus wij raden je aan om snel te zijn. Verder kun je via de knop hieronder naar de groep van discovery+ fans op Facebook gaan om kijktips uit te wisselen met andere liefhebbers van de streamingdienst. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland