Waar kun je de film ‘Girl in the Basement’ (2021) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Girl in the Basement (2021) online kijken kunnen. Deze indringende thriller draait om een achttienjarig meisje dat door haar vader wordt opgesloten in de kelder. In dit artikel geven wij aan of je de film op het moment van schrijven kunt bekijken op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Girl in the Basement’ (2021) online kijken?

In 2021 verscheen de true crime thriller Girl in the Basement, waar je bijvoorbeeld op TikTok veel filmpjes van voorbij ziet komen. Hoe kunnen we in Nederland naar deze veelbesproken film kijken? Hoewel je hem hier nog niet op een streamingdienst kunt kijken, kun je Girl in the Basement tóch zien door het gebruik van een goede VPN. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Girl in the Basement kijken bij de streamingdienst Hulu. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Girl in the Basement bij Hulu en begin met kijken! 🍿

Momenteel biedt deze methode de enige bij ons bekende mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de film. Hieronder staan de streamingopties nog eens op een rijtje.

🌎 Hulu➡️ Lees direct alles over streaming van Girl in the Basement met een VPN. Met een goede VPN kun je toegang krijgen tot het aanbod van het Amerikaanse video on demand-platform Hulu.
⛔️ Amazon Prime VideoMomenteel kun je niet naar Girl in the Basement kijken op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Girl in the Basement is momenteel niet te zien op Disney+.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Girl in the Basement bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst biedt veel nieuwe films aan, maar Girl in the Basement is hier nog niet te vinden.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Streaminginformatie van ‘Girl in the Basement’ (2021)

Het verschrikkelijke verhaal van Sara, een tienermeisje dat uitkijkt naar haar achttienjarige verjaardag, waarop ze eindelijk weg kan van haar controlerende vader, Don. Haar wereld wordt extreem donker als haar vader haar opsluit in de kelder van hun huis.

TitelGirl in the Basement
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
RegisseurElisabeth Rohm
CastStefanie Scott, Judd Nelson, Joely Fisher, Emily Topper, Emma Myers

Synopsis: Hulu

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.