Wanneer komt ‘Ginny & Georgia’ seizoen 2 op Netflix?

Het moeder-dochterdrama Ginny & Georgia wist in 2021 hoge ogen te gooien op Netflix en werd dan ook razendsnel verlengd met een tweede seizoen. Maar daar zitten we inmiddels alweer een hele tijd op te wachten. Wanneer kunnen we nu eigenlijk voor de buis gaan zitten? Of met andere woorden: wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix? In dit artikel zetten we alles wat we tot nu toe weten op een rij.

Wanneer komt ‘Ginny & Georgia’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

In een video op Twitter maakte Netflix in april 2021 bekend groot nieuws te hebben: “Ginny & Georgia zal terugkeren voor een tweede seizoen!”

Heel lang wisten we niet wanneer de serie dan eindelijk terug zou keren, maar in december 2022 werd het bekendgemaakt: de tien afleveringen zijn vanaf 5 januari 2023 te zien. Nog maar even aftellen dus!

Waar gaat het verhaal van ‘Ginny & Georgia’ over?

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

TitelGinny & Georgia
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
MakerSarah Lampert
CastBrianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Ginny & Georgia seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

De bevestiging van een derde deel van de serie is nog niet naar buiten gebracht door Netflix. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de website en social media-kanalen van Streamwijzer en hoor je het via je mail.

Welke teaser of trailer is er van Ginny & Georgia seizoen 2?

Netflix heeft een aantal dagen geleden de officiële trailer van het tweede seizoen van de Gilmore Girls-achtige serie met ons gedeeld. Bekijk hem hieronder.

Ginny & Georgia Season 2 | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je Ginny & Georgia online kijken?

    Ginny & Georgia is een Netflix Original en is dus enkel op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dan ook niet verschijnen op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in Nederland.

  • Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Onlangs heeft Netflix bekendgemaakt wanneer Ginny & Georgia seizoen 2 te zien zal zijn: op 5 januari 2023 is het zover. Dan zullen alle 10 afleveringen tegelijkertijd live gezet worden.


Synopsis: Netflix