‘Ginny & Georgia’ seizoen 2 verschijnt vandaag op Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag zijn onze favoriete moeder en dochter eindelijk terug op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk op donderdag 5 januari 2023 het tweede seizoen van de populaire serie Ginny & Georgia live gezet.

Seizoen 2 van ‘Ginny & Georgia’ is sinds 5 januari te zien op Netflix

Het einde van het eerste seizoen van Ginny & Georgia liet ons met een hele hoop vraagtekens achter. Wat gaat er gebeuren nu Ginny de benen genomen heeft en Austin heeft meegenomen? Hoe loopt het af tussen Ginny, Hunter en Marcus? En wat voor invloed heeft de komst van Austins vader naar de stad op de relatie tussen Georgia en Paul?

Netflix heeft op donderdag 5 januari het tweede seizoen van Ginny & Georgia online gezet, dat bestaat uit tien afleveringen. Eindelijk zullen we dus te weten komen hoe het verdergaat met de moeder en de dochter. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Ginny & Georgia Season 2 | Official Trailer | Netflix

Ook een derde seizoen van ‘Ginny & Georgia’ is al aangekondigd

Of je nu van plan bent om de tien afleveringen in één avond te bingen of er lekker lang over wil gaan doen, het is goed om te weten dat het na dit seizoen nog niet klaar is. Ook een derde seizoen staat namelijk op de planning, zo maakte Netflix al in juli 2022 bekend. Hoe leuk!

Meer weten we op dit moment nog niet over de nieuwe afleveringen. Zo is een releasedatum momenteel nog niet naar buiten gebracht en is er nog geen verdere informatie over het plot. Uiteraard houden we je wel altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en informatie van de film

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

TitelGinny & Georgia
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurSarah Lampert
CastBrianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.