Seizoen 7 van ‘Familie Gillis: Massa Is Kassa’ gaat vandaag van start op SBS6 en NLZIET

Vanavond gaat het nieuwste seizoen van Familie Gillis: Massa Is Kassa van start. In deze realityserie volgen we het leven van de familie Gillis, en in het zevende seizoen staat vooral de gezondheid van selfmade miljonair Peter Gillis centraal. Vanaf maandag 23 mei kijk je iedere week om 20:30 naar een gloednieuwe aflevering op SBS6 of NLZIET.

Ga direct naar NLZIET en kijk nu 14 dagen gratis ✅

Seizoen 7 van ‘Familie Gillis: Massa Is Kassa’ focust op Peters gezondheid

In Massa Is Kassa draait het natuurlijk om vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn familie. Na het verjaardagsfeest van Peter, waar we het vorige seizoen mee afsloten, kregen zij de schrik van hun leven toen Peter door zijn overgewicht in het ziekenhuis belandde. Hoewel dit gelukkig niet fataal was, is het voor hem wel tijd om iets drastisch te veranderen. Samen met afvalcoach Dick en aangemoedigd door zijn vriendin Nicol gaat hij in het zevende seizoen aan de slag.

Daarnaast staat het vakantieseizoen voor de deur en moet er op de parken nog veel gebeuren. In de eerste aflevering ontdekt Mark bijvoorbeeld dat er tientallen tv’s ontbreken. Tegelijkertijd probeert hoofd horeca Samir Peter ervan te overtuigen om de menukaart te verrijken met zijn eigen worstenbroodjes. In het nieuwste seizoen keert ook Frank Lammers als voice-over terug.

Vanaf 23 mei kijk je iedere week naar ‘Massa Is Kassa’ op SBS6 of NLZIET

Vanaf 23 mei wordt er iedere maandag om 20:30 een nieuwe aflevering van Massa Is Kassa uitgezonden op SBS6. De uitzenddag is dus verschoven van dinsdag naar maandag. Wil je Massa Is Kassa seizoen 7 online kijken? Hier zijn verschillende opties voor.

NLZIET: De afleveringen van het nieuwste seizoen kun je hier op NLZIET via KIJK terugkijken. Hier kun je ook terecht voor de eerdere seizoenen. Bovendien kun je nu 14 dagen gratis de streamingdienst uitproberen.

Streamwijzer: Ook op onze website verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering van de serie. Op de pagina Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken vind je alle nieuwe én oude afleveringen.

‘Massa is Kassa’: verhaal en informatie over de serie

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium. Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Ze staan nog steeds met beide benen op de grond; een broodje kroket is vele malen lekkerder dan kaviaar.

TitelFamilie Gillis: Massa is Kassa
SoortSerie
Jaar2020-2022
Duur7 seizoenen
CategorieReality
CastPeter Gillis, Nicol Kremers, Mark Gillis, Ruud Gillis, Inge Gillis, Frank Lammers (voice-over)

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.