Waar kun je Gil Vicente – AZ kijken? | Conference League-play-off op 25 augustus 2022 (om 21:00 uur)

Het is tijd voor de return in de zinderende play-off tussen Gil Vicente – AZ voor plaatsing in de groepsfase van de Conference League 2022/2023. De strijd tussen de twee teams barst los op donderdag 25 augustus 2022 om 21:00 uur Nederlandse tijd, nadat de eerste wedstrijd vorige week met 4-0 gewonnen werd door de club uit Alkmaar. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd tegen Gil Vicente FC uit Barcelos (Portugal) kunt kijken.

Gil Vicente – AZ online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 25 augustus 2022 om 21:00 uur

Begin deze maand is de Eredivisie natuurlijk begonnen, maar daarnaast is AZ momenteel druk bezig met de plaatsing voor de Conference League 22/23. De uitzending wordt dit keer op tv verzorgd door RTL 7. Online kijk je de wedstrijd dan ook 1️⃣ hier bij NLZIET, maar daarnaast kun je bijvoorbeeld bij online tv van providers 2️⃣ hier bij Ziggo GO en 3️⃣ hier bij KPN iTV genieten van de wedstrijd.

De uitzendingen van voetbalwedstrijden verschillen echter per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt. Zo kun je mogelijk niet naar de stream op online tv kijken als je in het buitenland woont of op vakantie bent. Toch is het dan nog mogelijk om met een goede VPN naar Gil Vicente FC – AZ te kijken op donderdag 25 augustus 2022. Met zo’n Virtual Private Network worden je gegevens versleuteld, waardoor je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd zijn en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Dit werkt in een paar stappen als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de AZ livestream en begin met kijken ⚽️

Uitslag van de eerste wedstrijd tussen AZ en Gil Vicente en volgende stap in de Conference League

Vorige week werd door AZ en Gil Vicente FC nog gevochten in de eerste wedstrijd van de play-off van de Europese Conference League. Toen werd in Alkmaar gewonnen met 4-0, maar deze week zal in Portugal worden gestreden in het Estádio Cidade de Barcelos.

Na deze week zal blijken wie de groepsfase van de Conference League play-offs zal bereiken: AZ of Gil Vicente FC uit Barcelos, Portugal.

🔥 𝗙𝗼𝘂𝗿 𝗴𝗼𝗮𝗹𝘀 & 𝗴𝗿𝗲𝗮𝘁 𝘄𝗶𝗻 𝗼𝗻 𝗚𝗶𝗹 𝗩𝗶𝗰𝗲𝗻𝘁𝗲 | Highlights AZ - Gil Vicente FC

Alle wedstrijden van AZ in 2022 op tv en online kijken met een live stream

Zoals we eerder al vermeldden, speelt AZ dit jaar in meerdere competities die allemaal op verschillende streaming locaties te vinden zijn. Allereerst is het goed om te weten dat de Eredivisie door ESPN verzorgd wordt en dat uitzendingen van tv online bij NLZIET vaak in Europees voetbal te volgen zijn. Daarnaast wordt de strijd om de TOTO KNVB Beker doorgaans uitgevochten op FOX, ESPN en Veronica. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden. Tevens laten we op onze website weten welke wedstrijden er in het voetbal vandaag allemaal op de planning staan.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay onder andere genieten van de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse voetbal er niet te vinden. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


Afbeelding ter illustratie

Let op: het gebruik van een VPN om sport, films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.