Waar kun je de documentaire ‘Giel: Dromen Zonder Grenzen’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Giel: Dromen Zonder Grenzen (2023) online kijken kunnen. In deze documentaire zien we hoe Giel de Winter omgaat met alle druk. Hieronder geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Giel: Dromen Zonder Grenzen’ (2023) online kijken?

Giel: Dromen Zonder Grenzen ging op woensdag 15 november in première. Hieronder lees je precies hoe het zit met het streamen van de film per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Giel: Dromen Zonder Grenzen bij Amazon Prime Video in Nederland. De documentaire over Giel de Winter is daar sinds woensdag 15 november te zien. En meld je je nu aan, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Giel: Dromen Zonder Grenzen helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Giel: Dromen Zonder Grenzen’ (2023)

In Giel: Dromen zonder Grenzen wordt de grootste (online) persoonlijkheid van de afgelopen jaren, Giel de Winter gevolgd. 2023 is een belangrijk jaar voor de presentator, dj en ondernemer. Met zijn nieuwe bedrijf: Signal Stream wil hij de internationale markt veroveren. Ondertussen werkt Giel hard voor StukTV, runt hij ondernemingen en wil hij tijd vrijmaken voor zijn gezin. Als vader van een jong gezin struggelt Giel iedere dag met zijn work-life balance. Lukt het hem om alle ballen hoog te houden?

Streaming informatie over de film

TitelGiel: Dromen Zonder Grenzen
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 20 minuten
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
CastGiel de Winter

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.