De bizarre film ‘Ghostland’ is nu te streamen: “Heerlijk zieke horror”

Vandaag heeft Amazon Prime Video een hele hoop nieuwe films aan het aanbod toegevoegd en eentje daarvan is de doodenge horrorfilm Ghostland. Veel kijkers op social media zijn het erover eens: deze film is bizar en heftig, maar zeker de moeite waard.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Prime Video voegt de doodenge film ‘Ghostland’ toe

Amazon Prime Video heeft vandaag een hele hoop topfilms aan het aanbod toegevoegd, waaronder Knives Out, Sing en Long Shot. Ook de horrorfilm Ghostland is vandaag in de bibliotheek van de streamingdienst verschenen en dit is volgens veel kijkers een echte aanrader. Maar wel als je niet snel bang bent…

In de film van regisseur Pascal Laugier (Martyrs) erft Pauline samen met haar twee dochters het huis van haar tante. Vlak na de verhuizing dringen twee moorddadige inbrekers de woning binnen en moeten de drie vrouwen vechten voor hun leven. Zestien jaar later is de oudste dochter, Beth, een succesvol horrorschrijfster. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis, maar daar blijken nog steeds vreemde dingen te gebeuren.

Kijkers zijn zeer positief over de film

De film verscheen in 2018 en werd door kijkers goed ontvangen. Hieronder vind je een greep uit de positieve reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze horrorfilm nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de filmpagina van Ghostland op Amazon Prime Video.

Ghostland | trailer | 24 mei in de bioscoop
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.