Waar kun je de film ‘Ghosted’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ghosted (2023) online kijken kunnen. In deze actiefilm met Ana de Armas en Chris Evans loopt een tweede date uit tot een missie om de wereld te redden. Hieronder geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Apple TV+, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, SkyShowtime, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Ghosted’ (2023) online kijken?

Ghosted ging op vrijdag 21 april 2023 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de film per videodienst in Nederland.

✅ Apple TV+➡️ Ga meteen naar Ghosted bij Apple TV+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Ghosted kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Ghosted.

Verhaal en trailer van ‘Ghosted’ (2023)

Cole valt halsoverkop voor de raadselachtige Sadie, maar doet dan de schokkende ontdekking dat ze een geheim agent is. Voordat ze op tweede date kunnen gaan, worden ze meegesleurd in een internationaal avontuur om de wereld te redden.

Streaming informatie over de film

TitelGhosted
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Romantiek
RegisseurDexter Fletcher
CastAna de Armas, Chris Evans, Adrien Brody, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Amy Sedaris, Lizze Broadway

Synopsis: Apple TV+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.