‘Ghostbusters: Frozen Empire’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Who you gonna call? Dit jaar was het tijd voor een gloednieuwe Ghostbusters-film: Ghostbusters: Frozen Empire. In dit vervolg op Ghostbusters: Afterlife keert de familie Spengler terug naar de iconische brandweerkazerne in New York, waar één fout voor een bedreiging van al het leven op aarde zorgt. De film is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Ghostbusters: Frozen Empire’

Er wordt weer op spoken gejaagd in Ghostbusters: Frozen Empire. Drie jaar na Ghostbusters: Afterlife keert de familie Spengler terug. Als er bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, zullen zij het weer moeten oplossen. Daarvoor schakelen ze uiteraard de hulp in van hun oude vrienden.

In deze nieuwe Ghostbusters-film zijn de acteurs uit het vorige deel er weer bij, dus onder meer Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard en Mckenna Grace komen langs. Ook oude bekenden Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson keren terug. Kijkers waren enthousiast en noemen de film onder meer nostalgisch en grappig.

‘Ghostbusters: Frozen Empire’ is nu te streamen

Op 4 april verscheen Ghostbusters: Frozen Empire op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm is gekomen. Pathé Thuis voegde de avontuurlijke film eerder al toe aan het aanbod als Premium-film, maar sinds maandag 1 juli kun je hem ook huren en kopen voor een lagere prijs (vanaf €4,99).

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Ghostbusters: Frozen Empire en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

TitelGhostbusters: Frozen Empire
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieAvontuur, Mysterie, Komedie
RegisseurGil Kenan
CastPaul Rudd, Carrie Coon, Celeste O’Connor, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.