Waar kun je de film ‘Ghostbusters: Frozen Empire’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ghostbusters: Frozen Empire (2024) online kijken kunnen. In dit vervolg op Ghostbusters: Afterlife keert de familie Spengler terug naar de iconische brandweerkazerne in New York, waar één fout voor een bedreiging van al het leven op aarde zorgt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Ghostbusters: Frozen Empire’ (2024) online kijken?

Ghostbusters: Frozen Empire draait vanaf 4 april 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Ook laten we je weten waar je Ghostbusters: Afterlife (2021) streamt.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Ghostbusters: Frozen Empire bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ghostbusters: Afterlife kijk je wel nu al hier op Pathé Thuis.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Ghostbusters: Frozen Empire niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxGhostbusters: Frozen Empire is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien. Ghostbusters: Afterlife stream je nu wel hier op Viaplay.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Ghostbusters: Frozen Empire’ (2024)

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

Streaming informatie over de film

TitelGhostbusters: Frozen Empire
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieAvontuur, Mysterie, Komedie
RegisseurGil Kenan
CastPaul Rudd, Carrie Coon, Celeste O’Connor, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.