Wanneer komt ‘Ghost of Beirut’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Ben jij ook fan van de serie Ghost of Beirut op SkyShowtime? Het complete eerste seizoen is sinds maandag 10 juli op de streamingdienst te bekijken en veel mensen vragen zich af of het daarmee voorgoed gedaan is, of dat we misschien nog meer kunnen verwachten. Oftewel: komt er een Ghost of Beirut seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Komt er een ‘Ghost of Beirut’ seizoen 2?

De eerste twee afleveringen verschenen op maandag 3 juli op SkyShowtime, de laatste twee afleveringen kwamen op maandag 10 juli. Op dit moment is het helaas nog niet bekend of het daarbij blijft, of dat er daarna ook nog een tweede seizoen gemaakt gaat worden. Zodra we meer weten, laten we dat uiteraard direct weten op deze pagina.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘Ghost of Beirut’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Ghost of Beirut verwacht wordt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Ghosts of Beirut Official Trailer | SHOWTIME

Waar gaat het verhaal van ‘Ghost of Beirut’ over?

Ghosts Of Beirut onthult hoe de 21-jarige Mughniyeh (ook wel bekend als The Ghost) bekend werd als ‘s werelds meest gevaarlijke terrorist en verantwoordelijk was voor meer Amerikaanse doden dan elk ander individu voorafgaand aan 9/11. De serie wordt verteld vanuit een Amerikaans, Israëlisch en Libanees perspectief en volgt Mughniyeh van zijn jeugd in de sjiitische sloppenwijken van Zuid-Beiroet tot het ontwikkelen van een zelfmoordterroristen-complot. Het drama is gebaseerd op uitgebreid onderzoek van nog steeds geclassificeerde gebeurtenissen en beslaat tientallen jaren. Met real-life interviews met prominente CIA- en Mossad-agenten, brengt de serie de onrust van Beiroet in de jaren tachtig in verband met het spionagespel van het moderne Midden-Oosten.

TitelGhost of Beirut
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller
IMDb7,2 uit 1.000 stemmen
MakersGreg Barker, Avi Issacharoff, Lior Raz
CastDina Shihabi, Navid Negahban, Sarah Oliver-Watts, Nick Donadio, David Ignatius, Sam Wyman, Amir Khoury, Hisham Suliman, Iddo Goldberg

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Ghost of Beirut’ online kijken?

    Ghost of Beirut is gedistribueerd door Showtime Networks en is in Nederland daarom te zien op SkyShowtime. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘Ghost of Beirut’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het tweede seizoen van Ghost of Beirut verschijnt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.