Ghost Adventures seizoen 19 komt op 25 maart naar op discovery+

De Amerikaanse paranormale realityserie Ghost Adventures met Zak Bagans, Aaron Goodwin en Billy Tolley wordt op vrijdag 25 maart met seizoen 19 vervolgd op discovery+. De serie ging in 2008 in première, maar eerder in 2007 kwam er al een gelijknamige onafhankelijke film uit. Het programma volgt een aantal ‘ghost hunters’ en hun onderzoek naar locaties waar bovennatuurlijke gebeurtenissen schijnen voor te komen. Op het moment van schrijven zijn seizoen 14-18 en seizoen 25 ook al te zien.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

De rijke geschiedenis van ‘Ghost Adventures’

De razend populaire serie Ghost Adventures is inmiddels al een tijdje bezig. De show begon namelijk als een onafhankelijke film, die in 2004 in documentairevorm was opgenomen. Deze film concentreerde zich op het onderzoek naar vermeende paranormale activiteit in en rond Virginia City, Nevada, inclusief het Goldfield Hotel in Goldfield, Nevada.

De crew keerde ook terug naar de locatie uit de film tijdens het vierde, vijfde en zevende seizoen van de serie. De serie wordt geproduceerd door MY-Tupelo Entertainment (een fusie van MY Entertainment en Tupelo-Honey Productions) en is sinds 2021 op discovery+ beschikbaar.

Seizoen 19 van ‘Ghost Adventures’ is vanaf 25 maart op discovery+ te zien

Elke aflevering begint met de crew die samen met eigenaren of verzorgers door de onderzoekslocatie reist. Deze introducties bevatten doorgaans de voice-overs van Bagans over de geschiedenis van de locatie, evenals interviews met mensen die beweren daar paranormale verschijnselen te hebben gezien.

De serie wordt op IMDb ook geprezen met een cijfer van 7,4 uit 9.000 stemmen. Vooral seizoen 19 is goed ontvangen en scoort op dezelfde site gemiddeld een 8,5 per aflevering. Vanaf vrijdag 25 maart zijn de nieuwe afleveringen van Ghost Adventures op discovery+ te zien.

Ghost Adventures: verhaal, informatie en trailer

Ghost Adventures crew Zak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley en Jay Wasley keren terug om de engste, meest beruchte, spookachtige plekken ter wereld te onderzoeken. De trio zal op elke locatie ooggetuigen en historici interviewen en zich wapenen met de verhalen van de geesten die ze later zullen uitlokken en confronteren tijdens hun afsluitingen van zonsondergang tot zonsopgang. Ook al komen ze er niet altijd ongeschonden uit. Daarna zullen ze hun bevindingen bekijken en analyseren met de meest gerespecteerde experts en specialisten op paranormaal gebied.

TitelGhost Adventures
SoortSerie
Duur22 seizoenen
Jaar2008-
TaalEngels
Duur45 min
CategorieDocumentaire, Paranormaal, Mystery, Reality
MakersZak Bagans, Nick Groff
CastZak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley
Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.