Waar kun je ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 31 januari 2024 verscheen de eerste aflevering van het inmiddels 8e seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. In het programma gaan twee BN’ers het avontuur aan om een route op een van de gevaarlijkste wegen ter wereld af te leggen. Onderweg komt een gesprek op gang, waar de emoties soms hoog op kunnen lopen. De eerste aflevering is inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ online kijken?

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld wordt sinds woensdag 31 januari iedere week uitgezonden op NPO 3. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Uitzendschema en deelnemers

Dit seizoen doen er 12 BN’ers mee. Zij worden opgedeeld in zes duo’s, waarna ze samen een van de gevaarlijkste wegen ter wereld trotseren. In totaal telt het seizoen zes afleveringen. Iedere aflevering speelt zich af in een ander land. Hieronder is het uitzendschema te vinden.

AfleveringDatumDuoLand
131 januari 2024Nadia Palesa en Richard de MosArgentinië
27 februari 2024Wim Kieft en MEAUTunesië
314 februari 2024Wildebras en Martijn FischerBulgarije en Griekenland
421 februari 2024Goedele Liekens en Royston DrentheZuid-Afrika
528 februari 2024Nellie Benner en Evi HanssenColombia
66 maart 2024Sosha Duysker en Harry PiekemaGeorgië

Verhaal van ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’

Acht BN’er-koppels wagen zich aan de levensgevaarlijke modderwegen langs diepe afgronden en ravijnen, extreme bergpassen en angstaanjagende jungleroutes in De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Terwijl de nauwelijks begaanbare wegen om uiterste concentratie en ongekende rijkunsten vragen ontstaan er pittige confrontaties en diepgaande gesprekken waarbij de emoties soms hoog oplopen.

Streaming informatie over de serie

TitelDe Gevaarlijkste Wegen van de Wereld
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.