Komt er een seizoen 2 van ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ op Videoland?

In 2023 verscheen de nieuwe serie Geuze & Gorgels: Geen Controle op Videoland. In de serie reizen Monica Geuze en Kaj Gorgels in een camper dwars door Europa. Onderweg moeten zij opdrachten van luisteraars uitvoeren. De zes afleveringen verschenen op 9 augustus 2023 online. Maar komt er eigenlijk een seizoen 2 van Geuze & Gorgels: Geen Controle? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een seizoen 2 van ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ op Videoland?

Monica Geuze en Kaj Gorgels hebben samen de podcast Geuze & Gorgels. In 2023 werd daar de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle aan toegevoegd. De twee gaan in de serie samen op pad en reizen in een camper dwars door Europa. Waar ze heen gaan? Dat ligt in handen van de trouwe luisteraars. Zij hebben voor de reis allerlei opdrachten gestuurd. Aan Monica en Kaj de taak om deze uit te voeren. De serie ging op woensdag 9 augustus 2023 in première, maar kunnen we inmiddels meer afleveringen verwachten?

Helaas is dat op dit moment nog niet bekend. Videoland heeft de serie nog niet verlengd, maar ook nog niet gecanceld. Dat betekent dat alle opties nog open liggen. Wie weet gaan de twee dus opnieuw op reis. We werken deze pagina bij zodra we meer weten.

Wanneer komt ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ seizoen 2 op Videoland?

We weten op dit moment nog niet óf er een tweede seizoen van Geuze & Gorgels: Geen Controle komt. Ook de eventuele releasedatum kunnen we daarom nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Videoland per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van de serie

Beste vrienden Monica Geuze en Kaj Gorgels hebben een druk bestaan. Met hun overvolle agenda’s is er weinig ruimte voor spontane activiteiten. In deze realityserie zijn Monica en Kaj volledig aangewezen op hun trouwe volgers en wordt werkelijk álles voor hen bepaald. Ze maken een camperreis en zijn daarbij volledig afhankelijk van de opdrachten die hun luisteraars insturen. Ze zijn de controle compleet verloren!


Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.