Waar kun je ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle (2023) online kijken kunnen. In de serie gaan Monica Geuze en Kaj Gorgels op pad in een camper en moeten zij opdrachten van luisteraars uitvoeren. Hieronder geven we aan of de serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ uit 2023 online kijken?

In 2023 verscheen de nieuwe serie Geuze & Gorgels: Geen Controle. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

VideolandOp Videoland kun je terecht voor alle zes de afleveringen van Geuze & Gorgels: Geen Controle.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Geuze & Gorgels: Geen Controle niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxHBO Max heeft de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is de serie ook niet op deze streamingdienst te zien.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

Verhaal van ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’

Beste vrienden Monica Geuze en Kaj Gorgels hebben een druk bestaan. Met hun overvolle agenda’s is er weinig ruimte voor spontane activiteiten. In deze realityserie zijn Monica en Kaj volledig aangewezen op hun trouwe volgers en wordt werkelijk álles voor hen bepaald. Ze maken een camperreis en zijn daarbij volledig afhankelijk van de opdrachten die hun luisteraars insturen. Ze zijn de controle compleet verloren!

Streaming informatie over de serie

TitelGeuze & Gorgels: Geen Controle
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreReality
CastMonica Geuze, Kaj Gorgels

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.