Waar kun je de film ‘Genie’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Genie (2023) online kijken kunnen. Deze film van Richard Curtis draait om een magische geest die een man helpt zijn familie terug te winnen voor de feestdagen. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Genie’ (2023) online kijken?

Genie draaide in november 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Genie bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 22 februari 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Genie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxGenie is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Genie’ (2023)

Een workaholic roept de hulp in van een magische geest om zijn familie voor Kerstmis terug te winnen.

Streaming informatie over de film

TitelGenie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurRichard Curtis
CastMelissa McCarthy, Pappa Essiedu, Denée Benton, Jordyn McIntosh, Luis Guzmán, Marc Maron, Alan Cumming

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.