Geprezen animatiefilm ‘De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens’ is nu online te huur

Het Shrek-universum werd in 2022 na tien jaar eindelijk weer uitgebreid met een gloednieuwe film: De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (in het Engels Puss in Boots 2: The Last Wish). Antonio Banderas is terug als De Gelaarsde Kat, die acht van zijn negen levens verspeeld blijkt te hebben en daarom een gevaarlijke reis moet maken. De film is nú online te streamen, want Pathé Thuis heeft hem op 22 februari toegevoegd als koopfilm en vervolgens op woensdag 8 maart 2023 beschikbaar gesteld al huurtitel tegen een lagere prijs.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

De Gelaarsde Kat is terug in een gloednieuwe animatiefilm

Omdat De Gelaarsde Kat bijna al zijn levens verspeeld heeft, zit er nog maar één ding op: hij moet een legendarische reis door het Zwarte Woud maken, op zoek naar de mythische Wensster. Hiermee kan hij namelijk zijn verloren levens terugkrijgen en dan hoeft hij zijn dagen niet te slijten als de huiskat van Mama Luna. Dit wordt zijn grootste avontuur tot nu toe.

De stem van De Gelaarsde Kat wordt in de Engelse versie uiteraard weer ingesproken door Antonio Banderas en in de Nederlandse versie door Jon van Eerd. Verder zul je ook de stemmen van Salma Hayek (Eternals), Florence Pugh (Black Widow) en Olivia Colman (The Crown) voorbij horen komen. Zowel kijkers als critici waren erg enthousiast over dit vervolg op Puss in Boots (2011) en belonen deze animatiefilm dan ook met een verbluffende score op de Tomatometer van 95%. Op IMDb krijgt de film een dikke 7,9.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Eerste uitbreiding van het Shrek-universum in tien jaar
2️⃣ Met stemmen van onder meer Antonio Banderas, Florence Pugh en Salma Hayek
3️⃣ Enthousiaste reacties, met een dikke 7,9 op IMDb

‘De Gelaarsde Kat 2’ is sinds 22 februari te zien bij Pathé Thuis

Op woensdag 22 februari voegde de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de animatiefilm dus al toe aan zijn aanbod. Vanaf dat moment kun je hem kopen voor een prijs vanaf €13,99. Wie slechts twee weekjes wachtte, kreeg hier vandaag een leuke keuze bij. Sinds de ochtend van woensdag 8 maart is de film namelijk voor een ruim lagere prijs te huren: vanaf €4,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Puss In Boots: The Last Wish - Official Trailer 2

Meer informatie over de film

Beleef dit jaar elk avontuur alsof het je laatste is. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige in Puss in Boots: The Last Wish. In de originele versie zullen Antonio Banderas en Salma Hayek terugkeren in de rol van Puss in Boots en Kitty Soft Pawas.

TitelPuss in Boots 2: The Last Wish | De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels | Nederlands
CategorieAnimatie, Familiefilm
RegisseurJoel Crawford
CastAntonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez, Joy Randolph, Jon van Eerd, Anna Drijver, Holly Mae Brood, Jody Bernal, Monic Hendrickx, Frank Lammers, André Dongelmans, Loek Peters, Murth Mossel, Joanne Telesford, Sarah Nauta, Julia Nauta, Niels van der Laan, Jeroen Woe

Synopsis: Universal Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.