Waar kun je de film ‘Het Geheugenspel’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Het Geheugenspel (2023) online kijken kunnen. De Nederlandse film is gebaseerd op een verhaal van Nicci French. Op een landgoed wordt het lichaam van Nathalie gevonden, de dochter van de familie die 25 jaar geleden verdween. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Het Geheugenspel’ (2023) online kijken?

Het Geheugenspel is sinds 18 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Het Geheugenspel bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe, maar nu is een releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Het Geheugenspel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Het Geheugenspel’ (2023)

Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Het Geheugenspel | Officiële trailer (2023) | 18 mei in de bioscoop

Streaming informatie over de film

TitelHet Geheugenspel
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 48 minuten
TaalNederlands
CategorieThriller
RegisseursJan Verheyen, Lien Willaert
CastAnna Drijver, Gert Winckelmans, Louis Talpe, Maarten Heijmans, Martijn Hillenius, Daan Creyton, Vic De Wachter, Gilda De Bal, Ella van Remortel, Elske Stout, Meral Polat

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Het Geheugenspel’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Het Geheugenspel. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Het Geheugenspel’?

    De grootste rollen in de Het Geheugenspel worden vertolkt door Anna Drijver, Gert Winckelmans, Louis Talpe en Maarten Heijmans.


Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.