Komt er een ‘Geek Girl’ seizoen 2 op Netflix?

Op Netflix is de splinternieuwe serie Geek Girl verschenen, waarin we de neurodivergente tiener Harriet volgen. Haar leven verandert volkomen als ze wordt uitgekozen om model te worden. Misschien smaakt het eerste seizoen wel naar meer. Dan wil je natuurlijk weten: komt er een Geek Girl seizoen 2? En wanneer? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Komt er een ‘Geek Girl’ seizoen 2?

Heb je het eerste seizoen van de serie helemaal gebingewatched en ben je benieuwd naar meer? Dan wil je vast wel weten of er ook een Geek Girl seizoen 2 komt. Helaas is dat op dit moment nog niet bekend. De show is natuurlijk wel gebaseerd op de populaire boekenreeks van Holly Smale en die bestaat inmiddels uit maar liefst zes delen. Er zijn waarschijnlijk nog een hoop verhalen te vertellen over Harriet, dus er is zeker kans op een verlenging. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Geek Girl’ op Netflix?

Op dit moment weten we nog niet óf er in de toekomst een Geek Girl seizoen 2 verschijnt. Wanneer we ernaar kunnen kijken, is daarom ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt en we de mogelijke releasedatum weten.

Verhaal en trailer van de serie

De onhandige tiener Harriet wil het liefste gewoon zijn. Als ze door een Londens modellenbureau wordt gescout, leert ze dat sommige mensen geboren zijn om op te vallen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.