Game of Thrones ‘The Last Watch’ | Making of documentaire

Game of Thrones The Last Watch is een making of documentaire van GOT en zal 24 mei online komen in Amerika. De making-of docu kan in Nederland dus legaal op 25 mei verwacht worden. Deze documentaire duurt welgeteld dus op kijk je Nederlands ondertiteld op Ziggo GO Movies & Series. Game of Thrones is helaas niet te zien op Netflix, Videoland of Amazon Prime Nederland. Heb je geen Ziggo GO en wil je wel alle seizoenen van GOT zien? Je vindt ze hier.

→ Je kunt nu een maand gratis naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Game of Thrones seizoen 8 aflevering 6 – de afsluiting!

De kans is groot dat jullie het wel hebben meegekregen. De allerlaatste aflevering van Game of Thrones is gisterenavond uitgezonden. Wij hebben een korte samenvatting gemaakt:

Tyrion vindt Jamie en Cersei

Tyrion bezoekt de overblijfselen van de Red Keep. Tussen het puin vindt hij de lichamen van Jamie en Cersei.

Daenerys spreekt haar leger toe

Daenerys houdt een speech voor haar leger waarin ze aangeeft dat ze nog vele landen wil bevrijden.

Tyrion legt zijn functie neer

Gezien de ellende die Daenerys heeft aangericht besluit Tyrion geen hand van de koningin meer te willen zijn. Vervolgens wordt hij gevangen gezet vanwege het bevrijden van Jamie.

Jon bezoekt Tyrion

Jon zoekt Tyrion op. Deze probeert hem over te halen om in opstand te komen tegen Daenerys en heeft onder andere als argument dat zijn zussen toch niet voor haar zouden knielen. Jon zegt echter trouw aan zijn koningin te willen blijven.

Daenerys wordt gedood

Jon en Daenerys hebben een discussie over haar manier van regeren. Daenerys geeft daarin aan Tyrion niet te willen vergeven. Als ze daarna Jon probeert te kussen steekt deze zijn zwaard in haar buik, waarna ze sterft. Hij wordt hiervoor gevangen genomen.

Vervolgens neemt Drogon haar lichaam mee en vliegt weg.

Men vergadert omtrent de troon

Alle nog levende heersers van Westeros komen samen om te vergaderen over de troon. Tyrion, die in feite nog steeds gevangene is, nomineert Bran als nieuwe koning. De rest stemt hiermee in. Wel wil Sansa dat het Noorden onafhankelijk blijft met haar als leider. Daarbij geeft Bran aan te willen dat Tyrion vrijgelaten wordt en hand van koning mag worden.

Gezien de bevolking van Westeros erg verdeeld is over wat er met Jon moet gebeuren (vrijgelaten of geëxecuteerd worden), besluit men om hem te verbannen naar de Nightwatch.

De Small Council wordt heropgericht

Tyrion besluit om de Small Council weer op te richten met Bronn, Brienne, Davos en Samwell als leden.

De Starks nemen afscheid van Jon (en elkaar)

Arya, Sansa en Bran nemen afscheid van Jon, die per boot vertrekt. Ook Arya besluit te gaan varen, om zo nieuwe plaatsen te gaan ontdekken.

Jon gaat naar het Noorden

Als Jon aankomt in Castle Black wordt hij herenigd met Tormund. Samen gaan ze een groep wildlings aansturen.

Waar kijk je Game of Thrones The Last Watch gratis en legaal?

Game of Thrones The Last Watch kijk je gratis en legaal en ook nog eens Nederlands ondertiteld via Ziggo GO Movies & Series. Geniet van de making of docu van GOT!Game of Thrones The Last Watch Documentaire Making Of

Dit artikel is geschreven door gastblogger CineMartijn. Wil jij ook gastblogs schrijven voor Streamwijzer? Ga dan naar Gastblog om je blog in te leveren of kom met ons in contact via Over Streamwijzer.