Game of Thrones Seizoen 8 Release Date En Teaser Trailer

Eindelijk heeft HBO met behulp van een teaser trailer bekendgemaakt op welke datum Game of Thrones seizoen 8 gelanceerd zal worden. HBO laat weten dat op 14 april GOT seizoen 8 aflevering 1 zal worden uitgezonden! Dat betekent ook dat de aflevering 15 april Nederlands ondertiteld op Ziggo GO Movies & Series te zien is. Game of Thrones is helaas niet te zien op Netflix, Videoland of Amazon Prime Nederland. Heb je geen Ziggo GO en wil je wel alle seizoenen van GOT zien? Je vindt ze hier. In de rest van dit artikel lees je alles wat we tot nu toe weten over GOT seizoen 8.

Game of Thrones seizoen 8 release date en teaser trailer

Eerder werd via het HBO Twitter account al gehint op de bekendmaking van de GOT release date voorafgaand aan de lancering van True Detective seizoen 3. Door het volgende gesprek van HBO met zichzelf werd duidelijk ingespeeld op alle speculaties en hoop van fans op de Game of Thrones seizoen 8 release date.

De daadwerkelijke bekendmaking van de release date gebeurde om 03:00 uur Nederlandse tijd op maandag 13 januari 2019. Zoals vermeld was dat voorafgaand aan de lancering van True Detective seizoen 3. HBO maakte bekend dat Game of Thrones seizoen 8 aflevering 1 zal worden uitgezonden op 14 april in de Verenigde Staten.

Teaser trailer ‘Crypts of Winterfell’

HBO heeft de lanceerdatum bekendgemaakt met behulp van een teaser trailer genaamd ‘Crypts of Winterfell‘. Hierin zien we Sansa Stark, Arya Stark en Jon Snow zij aan zij in de cryptes van Winterfell tegenover de bekende beelden. Er wordt geduid op de aankomst van de White Walkers middels door de kou.

Wanneer komt Game of Thrones seizoen 8 op Ziggo GO Movies & Series?

GOT seizoen 8 wordt op 14 april 2019 voor het eerst in de Verenigde Staten uitgezonden en Ziggo heeft aangegeven vrijwel altijd de dag na de lancering in de VS de aflevering Nederlands ondertiteld aan te kunnen bieden. Game of Thrones seizoen 8 aflevering 1 komt dus op 15 april op Ziggo GO Movies & Series in Nederland.

Ziggo MOvies & Series

“De prijswinnende programma’s van HBO krijg je bij een abonnement op Movies & Series XL. Vrijwel altijd al de dag nadat een aflevering in de VS is uitgezonden, vind je die al bij ons terug, Nederlands ondertiteld.”

Wat weten we tot nu toe over GOT seizoen 8?

We weten dat seizoen 8 het laatste en kortste seizoen van Game of Thrones is. Het telt slechts zes afleveringen. Voor wie direct getreurd is, wees dat vooral niet. HBO heeft namelijk bekendgemaakt dat de afleveringen stuk voor stuk de lengte van een film hebben. Alle afleveringen uit het laatste seizoen zullen langer dan 80 minuten duren.

In zojuist verschenen teaser trailer Crypts of Winterfell wordt duidelijk dat de drie broers en zussen Arya, Sansa en Jon eindelijk weer bij elkaar zijn. De beelden duiden op de gezamenlijke strijd die zij gaan voeren tegen de White Walkers en om de troon.

Verder weten we dat Sansa en Daenerys elkaar ontmoeten, wat blijkt uit vrijgegeven beelden uit het achtste seizoen van GOT. Ook zien we in de beelden van de teaser trailers dat het gevecht om de troon een bijzonder spectaculair schouwspel belooft te worden. Dat wordt wat voor het laatste seizoen van Game of Thrones!

Eerste beelden Game of Thrones seizoen 8 (HBO Trailer)

De eerste beelden van Game of Thrones seizoen 8 werden door HBO vrijgegeven in de trailer van de verwachte series in 2019. De beelden laten zien dat Sansa eindelijk Khaleesi ontmoet in Winterfell. Ook Jon Snow is aanwezig bij de ontmoeting van Sansa Stark en Daenerys Targaryen. Dat belooft veel voor het volgende seizoen van Game of Thrones. Naast beelden van GOT seizoen 8 zijn er ook beelden in de trailer van Watchmen, Euphoria en Big Little Lies.

Ontmoeting Khaleesi en Sansa

De ontmoeting lijkt erg gespannen. Sansa vertelt Daenerys: ‘Winterfell is yours, your grace.’ Ze lijkt er alles behalve blij mee om dat te zeggen. Brienne of Tarth, de bewaakster van Lady Stark, en Ser Jorah Mormont, aan de zijde van zijn Khaleesi, verschijnen ook in de scene.

Ontmoeting Jon Snow en Arya Stark

Al is de ontmoeting tussen Sansa en Daenerys langverwacht, we wachten nog meer op een andere ontmoeting. Jon Snow en Arya Stark hebben elkaar zo lang niet gezien. Op dat weerzien wordt veel gehoopt. Hun samenzijn zien we dan ook eindelijk terug in de beelden van Crypts of Winterfell.

GOT seizoen 8 eerdere teaser trailers

Eerder heeft HBO al twee teaser trailers gelanceerd van het achtste en laatste seizoen van deze populaire. Hieronder zie je de teaser trailers. Helaas zitten er geen beelden van de daadwerkelijke opnames tussen. De eerste teaser trailer is Dragonstone genoemd door HBO.

Ook werd een teaser trailer vrijgegeven met beelden van eerdere seizoenen. Die werd door HBO betiteld als For The Throne.

Ziggo GO Movies & Series Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Ziggo GO Movies & Series aanbod.