Game of Thrones Seizoen 8 Eerste Beelden | Sansa Ontmoet Daenerys

De eerste beelden van Game of Thrones seizoen 8 zijn door HBO vrijgegeven in de trailer van de verwachte series in 2019. De beelden laten zien dat Sansa eindelijk Khaleesi ontmoet in Winterfell. Ook Jon Snow is aanwezig bij de ont moeting van Sansa Stark en Daenerys Targaryen. Dat belooft veel voor het volgende seizoen van Game of Thrones, te streamen via Ziggo GO Movies & Series! Naast beelden van GOT seizoen 8 zijn er ook beelden in de trailer van Watchmen, Euphoria en Big Little Lies. Heb je geen Ziggo GO en wil je wel Game of Thrones zien? Klik dan hier.

Game of Thrones Ontmoeting Khaleesi en Sansa

De ontmoeting lijkt erg gespannen. Sansa vertelt Daenerys: ‘Winterfell is yours, your grace.’ Ze lijkt er alles behalve blij mee om dat te zeggen. Brienne of Tarth, de bewaakster van Lady Stark, en Ser Jorah Mormont, aan de zijde van zijn Khaleesi, verschijnen ook in de scene.

Game of Thrones Jon Snow en Arya Stark Ontmoeting

Al is de ontmoeting tussen Sansa en Daenerys langverwacht, we wachten nog meer op een andere ontmoeting. Jon Snow en Arya Stark hebben elkaar zo lang niet gezien. Op dat weerzien wordt veel gehoopt.

Game of Thrones seizoen 8 (HBO Trailer)

Ziggo GO Movies & Series Aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier! Zoek je alleen het Ziggo GO aanbod? Klik dan hier!