Game of Thrones Season 8 Episode 3 | Waar kun je gratis en legaal kijken?

Game of Thrones season 8 episode 3 kijk je Nederlands ondertiteld op Ziggo GO Movies & Series. Dat pakket krijg je als keuze bij verschillende deals als Vodafone en/of Ziggo klant. Game of Thrones is helaas niet te zien op Netflix, Videoland of Amazon Prime Nederland. Heb je geen Ziggo GO en wil je wel alle seizoenen van GOT zien? Je vindt ze hier.

→ Je kunt nu 4 maanden met 50% korting naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Terugblik Game of Thrones Season 8 Episode 2

We hebben weer kunnen genieten van een nieuwe Game of Thrones aflevering. Mocht jij deze echter nog niet gezien hebben dan kun je beter niet verder lezen, tenzij je geen probleem hebt met spoilers. Hieronder zullen we namelijk ingaan op de meest noemenswaardige gebeurtenissen.

Daenerys probeert Sansa voor zich te winnen

In de eerste aflevering werd al duidelijk dat Sansa zich niet erg vriendelijk opstelde tegenover Daenerys. Vandaar dat die een poging deed om het contact te verbeteren. Dit leek in eerste instantie te lukken, totdat Sansa vraagt wie The North mag beheren nadat Daenerys de troon heeft bestegen. Het gesprek wordt echter onderbroken door de aankomst van Theon Greyjoy.

Arya gaat met Gendry naar bed

Als Arya aan Gendry vraagt wat er destijds met hem is gebeurd komt zijn aanvaring met Melisandre naar voren. Nadat hij na enig aandringen ook wat loslaat over zijn andere ervaringen met vrouwen stelt Arya voor om samen het bed in te duiken. Dat doen de twee vervolgens ook.

Briënne krijgt haar titel als ridder

Terwijl Jamie en Tyrion samen een drankje doen komen Briënne en Podrick binnenlopen. De twee besluiten om erbij te komen zitten en al snel voegen ook Ser Davos en Tormund zich bij het gezelschap. Als men vraagt waarom Briënne eigenlijk geen ridder is geeft ze aan dat ze als vrouw niet in aanmerking kwam voor deze titel. De rest vindt dit onzin en Jamie besluit om haar alsnog tot ridder te benoemen.

Jon deelt zijn ware identiteit met Daenerys

Het werd al eerder bekend dat Jon Snow eigenlijk helemaal niet de zoon van Ned Stark is, maar afstamt van Rhaegar Targaryen. Hiermee is hij de rechtmatige troonopvolger in plaats van Daenerys. Als Jon dit aan haar opbiecht lijkt zij er niets van te willen horen. Ze geeft daarbij aan het verdacht te vinden dat het zijn broertje en beste vriend waren die met deze informatie kwamen. Voordat de twee hun gesprek kunnen afronden worden ze onderbroken, omdat het gevecht met de Night King lijkt te beginnen.

Game of Thrones season 8 episode 3 – Hoeveel afleveringen zijn er verder in S8?

The achtste seizoen zal een kort seizoen zijn. Er zullen 6 afleveringen in het laatste zitten. Wees niet getreurd dat je er zo doorheen zal vliegen. De CEO van HBO, Richard Plepler, laat het volgende weten over de lengte van de afleveringen.

Hoelang duren de afleveringen van Game of Thrones seizoen 8?

De afleveringen van GOT seizoen 8 duren tussen de 54 minuten en 80 minuten per stuk. De duur van elke aflevering, inclusief de uitzenddatum op Ziggo GO Movies & Series, is als volgt:

  • Aflevering 68: 54 minuten (15 april)
  • Aflevering 69: 58 minuten (22 april)
  • Aflevering 70: 60 minuten (29 april)
  • Aflevering 71: 78 minuten (6 mei)
  • Aflevering 72: 80 minuten (13 mei)
  • Aflevering 73: 80 minuten (20 mei)

Is Game of Thrones seizoen 8 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal het achtste seizoen ook het laatste seizoen van GOT zijn. Michael Lombardo, de voorzitter van programmering van HBO, liet eerder al weten dat de serie na acht seizoenen op zal houden.

Waar kijk je Game of Thrones season 8 episode 3 gratis en legaal?

Game of Thrones season 8 episode 3 kijk je gratis en legaal en ook nog eens Nederlands ondertiteld via Ziggo GO Movies & Series.Game of Thrones season 8 episode 3

Dit artikel is geschreven door gastblogger CineMartijn. Wil jij ook gastblogs schrijven voor Streamwijzer? Ga dan naar Gastblog om je blog in te leveren of kom met ons in contact via Over Streamwijzer.