Game of Thrones Poule | Seizoen 8

Zin in een Game of Thrones Poule met je vrienden? Hier vind je een PDF van de poule en hieronder vind je de foto van hoe die poule eruit ziet! Laat iedereen wat geld inleggen, bijvoorbeeld een tientje, en geef de inhoud van de pot aan de alwetende Game of Thrones fan die de GOT Poule wint!

Game of Thrones seizoen 8

Het is bijna zo ver: Game of Thrones seizoen 8 zal op 14 april beginnen! Dat betekent ook dat de aflevering 15 april Nederlands ondertiteld op Ziggo GO Movies & Series te zien is. Game of Thrones is helaas niet te zien op Netflix, Videoland of Amazon Prime Nederland. Heb je geen Ziggo GO en wil je wel alle seizoenen van GOT zien? Je vindt ze hier. Op onderstaande links lees je alles wat we tot nu toe weten over GOT seizoen 8.

Ziggo GO Movies & Series Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Ziggo GO Movies & Series op zoek bent vind je die in het Ziggo GO Movies & Series aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Netflix aanbod, Videoland aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.