Waar kan ik de serie Game of Thrones (2011) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Game of Thrones uit 2011. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 9.3 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu een maand gratis naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Waar kun je Game of Thrones uit 2011 online kijken?

Ziggo Movies & Series: Bij Ziggo Movies & Series kun je deze titel zien. Je kunt nu een maand gratis kijken. Ga direct naar de serie op Ziggo Movies & Series.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van Game of Thrones (2011)

Negen adellijke families vechten om de controle over het land van Westeros, terwijl een oude vijand terugkeert na millennia lang te hebben geslapen.

Game of Thrones: Season 1 Trailer

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2011
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Makers: David Benioff, D.B. Weiss
Cast: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington
IMDb: 9.3 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.