Waar kun je de serie Game of Thrones (2011-2019) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Game of Thrones online kijken kunt (de populaire fantasyserie uit 2011). Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Ziggo Movies & Series, waaronder The Sopranos, Chernobyl, The Wire, Westworld en GoT. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Game of Thrones uit 2011-2019 online kijken?

Sinds het verwijderen van Game of Thrones uit het aanbod van Ziggo Movies & Series is het zoeken naar manieren om de serie te blijven kijken. In de onderstaande tabel vind je wat nu de mogelijkheden zijn en daaronder lichten we optie 1, optie 2 en optie 3 verder uit.

▶️ HBO MaxBij deze streamingdienst kun je vanaf de lancering in 2022 genieten van deze serie. Spring naar meer informatie. 👇
📀 Bol.comJe kunt de DVD-box en Blu-ray bij de online winkel Bol.com vinden. Ga direct naar Game of Thrones bij Bol.com.
📀 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel is de DVD-box (of Blu-ray) te vinden. Ga direct naar Game of Thrones bij Amazon.nl.
❌ Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 is Game of Thrones helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas GoT niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Optie 1: nieuwe streamingdiensten die in 2022 naar Nederland komen

Eind 2021 verdwenen er veel films en series die gemaakt zijn door studio’s die onder WarnerMedia (HBO Max) van verschillende streamingdiensten. Publiekslieveling Game of Thrones is één van die titels, maar ook onder andere The Big Bang Theory, Joker, Friends en Adventure Time zijn door de studio’s van dit mediabedrijf gemaakt. De lancering van HBO Max in Nederland in 2022 zal gepaard gaan met de publicatie van veel van deze titels, waarmee WarnerMedia natuurlijk graag zo veel mogelijk nieuwe abonnees voor HBO Max aan wilt aantrekken.

Optie 2: DVD-box bestellen

Aangezien momenteel nog niet bekend is op welke datum in 2022 de nieuwe streamingdiensten naar Nederland zullen komen, zal er een soort zwart gat wat betreft streaming in Nederland ontstaan. Op dat moment doen we eigenlijk een stapje terug in de tijd en vallen we terug op de klassieke DVD-box. Die zijn namelijk nog wel gewoon te bestellen.

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld Game of Thrones, Friends of The Big Bang Theory.

Optie 3: gebruik een VPN

Mocht je niet het geduld hebben om te wachten op de lancering van HBO Max in Nederland, dan kun je er nog altijd voor kiezen om een goede VPN te gebruiken om via het Amerikaanse aanbod alvast toegang tot de streamingdienst te krijgen. Het werkt heel simpel: een Virtual Private Network (VPN) is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt HBO Max dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon een abonnement op de streamingdienst nemen om naar alle afleveringen van Game of Thrones te kijken. In een paar simpele stappen werkt een VPN voor HBO Max als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Game of Thrones op HBO Max en begin met kijken! 🍿

Verhaal van Game of Thrones (2011-2019)

De zomers duren tientallen jaren. Winters kunnen een leven lang duren. En de strijd om de IJzeren Troon begint. Deze populaire fantasyserie is gebaseerd op de bestsellerreeks van George R.R. Martin en gecreëerd door David Benioff en D.B. Weiss. We volgen een eeuwenoude machtsstrijd waarin de Zeven Koninkrijken van Westeros allemaal proberen de controle te krijgen. Dat gaat gepaard met veel bloedvergieten, intriges en verraad.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelGame of Thrones
SoortSerie
Jaar2011-2019
Duur8 seizoenen
CategorieActie, Avontuur, Drama, Fantasy
IMDb9,2 uit 1.900.000 stemmen
MakersDavid Benioff, D.B. Weiss
CastNikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams, Peter Dinklage, Rory McCann, Iain Glen
Game of Thrones | Official Series Trailer (HBO)

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.