Galatasaray – Fenerbahçe: live kijken op tv en online | 4 juni 2023 | Süper Lig

In de hoogste Turkse voetbalcompetitie—de Süper Lig—is speelronde 37 aangebroken en er staat vandaag weer een wedstrijd van wereldniveau op het programma tussen twee grote aartsrivalen uit Istanbul, beter bekend als ‘The Intercontinental Derby’. De ploegen staan momenteel samen op de eerste twee posities van de league op 82 en 77 punten. Benieuwd wanneer en waar je Galatasaray SK – Fenerbahçe SK kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 4 juni 2023 om 18:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg: NEF Stadyumu. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Galatasaray S.K. – Fenerbahçe S.K. online kijken: live stream op zondag 4 juni 2023 om 18:00 uur Nederlandse tijd

Uitzendingen van de Turkse competitie worden dit seizoen wederom door Ziggo Sport verzorgd. De match tussen de teams uit Istanbul wordt zondag om 18:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via het aanvullende kanaal Ziggo Sport Tennis. Je kunt de wedstrijd via de tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Galatasaray SK vs. Fenerbahçe SK in het kort:
🏆 Süper Lig
🏟️ Speelronde 37 v/d 38
🗓️ Zondag 4 juni 2023
⏰ 18:00 uur Nederlandse tijd
📍 NEF Stadyumu in Istanbul, Turkije
📺 Ziggo Sport Totaal → Kijk meteen Galatasaray S.K. vs. Fenerbahçe S.K. (prijs per provider)

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Galatasaray – Fenerbahçe bij Ziggo Sport Tennis. Hier worden de wedstrijden uit de Turkse Süper Lig in Nederland uitgezonden. Dit aanvullende kanaal is ook beschikbaar via andere providers als KPN, T-Mobile en Canal Digitaal.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League– en Duitse Bundesliga-voetbal, maar de Süper Lig is er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Süper Lig worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
GALATASARAY - FENERBAHÇE 🔥 İCARDİ VS ARDA GÜLER ! SON DERBİ 2023 !

Opstellingen van Galatasaray en Fenerbahçe tijdens deze wedstrijd in de Turkse Süper Lig

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze Intercontinental Derby. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Galatasaray SK vs. Fenerbahçe SK staat zondag om 18:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten rond een uur of 5 ‘s middags te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Galatasaray: nog niet bekend

🟡 Opstelling Fenerbahçe: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Galatasaray vs. Fenerbahçe (The Intercontinental Derby)

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig zondag 4 juni 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Turkse Süper Lig in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Turkse competitie Süper Lig is dit jaar in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn streamingdienst ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions LeagueEuropa League en Conference League en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.


  • Hoe laat is wedstrijd tussen Galatasaray – Fenerbahçe vandaag (zondag 4 juni 2023)?

    De aftrap van deze partij in de Süper Lig is in de avond om 18:00 uur Nederlandse tijd in het NEF Stadyumu in het Turkse Istanbul.

  • Via welke zender op tv wordt Galatasaray S.K. vs. Fenerbahçe S.K. vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender Ziggo Sport Tennis bij verschillende providers, maar het is daarnaast ook via meerdere kanalen mogelijk om online naar de partij tussen de teams te kijken met een live stream zoals in dit artikel wordt beschreven.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.